Meewerkstagiair(e) HRM

Wil jij het HR-vak in de breedste zin leren kennen en weet jij van aanpakken? Kom dan bij Planon stagelopen!

 

Ga de uitdaging aan!

De afdeling HRM is een Shared Service Center ten behoeve van de totale internationale Planon groep en bestaat uit de Global HR Director, een Global Talent Acquisition & Development Manager, een Manager Global Compensation & Benifits /Internal Mobility, een allround HR-adviseur voor de NL en BE organisatie, een Payroll & HR Administrator en drie Corporate Recruiters. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair(e) om het bestaande team tijdens het studiejaar 2019-2020 te ondersteunen.

 

Ontdek HRM in een internationale organisatie, draag verantwoordelijkheid voor activiteiten en zet je persoonlijke ontwikkeling op één!

 

Wil jij het HR-vak in de breedste zin leren kennen en weet jij van aanpakken? Kom dan bij Planon stagelopen! Tijdens deze stage zal je, zowel op nationaal als internationaal gebied, ervaring op doen. Processen waar jij mee aan de slag gaat, zijn: verlof- en verzuimadministratie, opleidingen en loopbaanbegeleiding, arbo, ondersteuning van recruitment en de salarisadministratie.

 

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de werving en selectie van de vele stage- afstudeerplaatsen binnen Planon. Wij bieden je ook de mogelijkheid mee te lopen of mee te kijken bij diverse HR-adviestrajecten, waarbij rekening kan worden gehouden met jouw eigen voorkeur. Je krijgt dus de kans om het HR-vak vanuit de praktijk te leren kennen, waarbij je in aanraking komt met alle HR-disciplines omdat wij die allemaal zelf in huis hebben.

 

Voor andere opdrachten en projecten vanuit de opleiding is voldoende ruimte en kan in overleg tijd worden ingepland.

 

De pro-actieve student die zich snel de materie eigen kan maken, zal hier een boeiende stageplek vinden omdat wij eigen initiatief zeer waarderen en de student de kans willen bieden om dieper in te gaan op de HR-gebieden van zijn/haar voorkeur.

Niederlande Nijmegen Students Weniger als 3 Jahre

Ihre Qualifikationen

Ben jij een student met een pro-actieve houding die sociaal en communicatief vaardig is en graag kennis wil maken met het HR-vak in de praktijk en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken?

 

Kennis van en ervaring met applicaties zoals Microsoft Office, bijvoorbeeld Word, Outlook en Excel zijn gewenst.

 

En beheers jij de Nederlandse en Engelse taak zowel mondeling als schriftelijk goed omdat wij een internationale organisatie zijn?

 

Dan zijn we op zoek naar jou!

Unser Angebot

Het betreft een stage van september 2019 tot en met juni 2020 (10 maanden). De vergoeding betreft € 385,00 per maand op basis van een fulltime stage.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mathijs Beuting via 024-6413135 of stuur een mail naar: recruitment@planonsoftware.com

 

#LI-INT

Bewerben Sie sich jetzt! Antwort innerhalb von 10 Arbeitstagen

Haben Sie Fragen zu diesem Stellenangebot?

Kontaktieren Sie Mathijs Beuting über

+31 24 - 641 3135 oder

mathijs.beuting@planonsoftware.com