Stage Software Development

Passie voor software

 

Is software jouw passie? Heb je ervaring met Java en/of Javascript of wil je het samen met ons ontdekken? Ben je leergierig en heb je zin om er iets van te maken? Heb je daarnaast een no-nonsense mentaliteit? Kom dan een stage of een afstudeeropdracht bij ons doen.

 

“Ontdek stagelopen in een internationale organisatie en zet jouw persoonlijke ontwikkeling op één! ”

 

Als stagiair/afstudeerder binnen software development krijg je de kans om bijzondere onderzoeken te doen, prototypes te bouwen en te werken in één van onze agile teams. Je kunt ontzettend veel leren en we willen graag samen met jou een uitdagende opdracht formuleren die past bij jouw interesses en ambities.

 

Als stagiair/afstudeerder software development maak je deel uit van één van de agile teams in Nijmegen.

 

Grote innovatiethema’s zijn op dit moment Mobile Development, Cloud, Analytics en natuurlijk Internet of Things.

 

Niederlande Nijmegen Students Weniger als 3 Jahre

Ihre Qualifikationen

Gedrevenheid en passie voor programmeren vinden wij het belangrijkste. Verder houden we van mensen met humor en een leergierige, ondernemende en “hands-on” mentaliteit. Niet bang om een vraag te stellen, maar ook in staat om eerst even zelf op zoek te gaan naar een antwoord. Dus heb je de ambitie om ook in je (afstudeer)stage het beste uit jezelf te halen, dan is Planon voor jou de perfecte omgeving.

 

We zijn op zoek naar:

  • Stagiair/ afstudeerder met een (technische) bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld (technische) informatica of een vergelijkbare opleiding.
  • Interesse in het toepassen van je ‘eigen’ oplossing
  • Je bent open, transparant en voelt je comfortabel bij het dragen van verantwoordelijkheid.

 

Unser Angebot

De Product Development afdeling bestaat uit ruim 100 enthousiaste en gedreven collega’s. Jouw (afstudeer)stage wordt ondersteund door een ervaren software developer in het team waarin je werkt. Je komt te werken bij een wereldmarktleider in een internationale omgeving, maar met een sterk lokaal en sociaal karakter.

 

Het betreft een stage van september 2019 tot en met januari 2020 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding bij een meewerkstage € 385,- en bij een afstudeerstage €450,-.

 

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn!

 

 

#LI-INT

Bewerben Sie sich jetzt! Antwort innerhalb von 10 Arbeitstagen

Haben Sie Fragen zu diesem Stellenangebot?

Kontaktieren Sie Mathijs Beuting über

+31 24 - 641 3135 oder

mathijs.beuting@planonsoftware.com