Stagiair(e) Employer Branding

Wil jij de sterke internationale groeistrategie van Planon mee vorm geven door ons employer brand wereldwijd goed de markt in te zetten? En lijkt het je leuk om onze social mediakanalen verder te professionaliseren? Dan is dit jouw ideale stage!

 

Als Employer Branding stagiair(e) ben je onderdeel van Planon’s Global HR-afdeling. Deze afdeling is onderverdeeld in een HR-team en een Corporate Recruitment team. Vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen worden beslissingen genomen voor al onze wereldwijde kantoren, zo ook de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Je zult nauw samenwerken met ons Corporate Recruitment team en gaat aan de slag met onze wereldwijde recruitment strategie, ons employer brand en de werving en selectie van potentieel nieuwe medewerkers.

 

Je zult als Employer Branding stagiair(e) ons employer brand uitdragen en onze unieke marktpositie ten opzichte van andere werkgevers uitlichten. Je zult een centrale rol innemen in het versterken van ons employer brand zowel globaal als specifiek voor de diverse landen.

 

Employer Branding

Planon is een leverancier van softwareoplossingen voor Facility- en Real Estate management. Wereldwijd werken er 750 medewerkers verdeeld over 12 landen wereldwijd. Doordat we sterk aan het groeien zijn, is er veel vraag naar nieuwe medewerkers. Het werven van nieuwe medewerkers is tegenwoordig vaker een uitdaging dan vanzelfsprekendheid. Door je als werkgever te onderscheiden zullen we sneller geschikte kandidaten vinden en daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

 

“Ontdek hoe gaaf het is om de groeistrategie van Planon mee vorm te geven en de juiste collega’s te vinden voor onze wereldwijde organisatie”

 

Planon is op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en gedreven nieuwe medewerkers. Een sterk employer brand draagt bij in het aantrekken van deze talenten. Denk aan het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van Recruitment campagnes zowel online als offline. Ook het produceren van nieuwe inspirerende content (video’s, blogs, nieuwsitems etc.) op onze onlinekanalen is van essentieel belang. Je werkt samen met het recruitment team bestaande uit vier collega’s.

Niederlande Nijmegen Students Weniger als 3 Jahre

Ihre Qualifikationen

Wij zijn op zoek naar een student die het employer brand van Planon nog sterker de markt in kan zetten. Verder heb je interesse voor online marketing en ben je creatief.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van Marketing en Communicatie
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken
  • Je bent communicatief sterk
  • Je kunt inspirerende content creëren
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift

Unser Angebot

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van september 2019 tot en met januari 2020 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding € 385,-.

 

Ben jij communicatief sterk en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon is.

Bewerben Sie sich jetzt! Antwort innerhalb von 10 Arbeitstagen

Haben Sie Fragen zu diesem Stellenangebot?

Kontaktieren Sie Mathijs Beuting über

+31 24 - 641 3135 oder

mathijs.beuting@planonsoftware.com