Stagiair(e) Learning and Development

Global Learning

 

De afdeling E-learning is binnen Planon verantwoordelijk voor het vormgeven en professionaliseren van de Planon Online Academy. Daarnaast ontwikkelt de afdeling de E-learningmodules voor intern en extern gebruik, zowel nationaal als internationaal.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair(e) om het bestaande team tijdens het studiejaar 2019-2020 te ondersteunen.

 

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen het reduceren van kosten.

 

Wil jij ondersteuning bieden bij het inrichten van de Planon Online Academy en weet jij van aanpakken? Kom dan bij Planon stagelopen. Tijdens deze stage zal je aan de slag gaan met de volgende werkzaamheden:

  • Ontwikkelen van E-learning modules in Articulate Storyline 360 en Rise
  • Reviewen van E-learning modules
  • Het plaatsen van E-learning cursusactiviteiten in het learning managementsysteem
  • Dagelijks beheer van aNewSpring

Voor andere opdrachten en projecten vanuit de opleiding is voldoende ruimte en kan in overleg tijd worden ingepland.

 

De proactieve student die zich snel de materie eigen kan maken, zal hier een boeiende stageplek vinden omdat wij eigen initiatief zeer waarderen en de student de kans willen bieden om dieper in te gaan op alles rondom E-learning. De focus van de stage zal liggen bij E-learning, maar er zullen ook mogelijkheden zijn om mee te lopen met trainers en om kennis te maken met corporate trainingen zoals: induction (onboarding) courses, klanttrainingen en werkplekinstructies.Niederlande Nijmegen Students Weniger als 3 Jahre

Ihre Qualifikationen

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) met het volgende profiel:

  • Affiniteit met learning technology
  • Affiniteit en creativiteit met multimediadesign
  • Affiniteit met software
  • Bij voorkeur al enige ervaring met het ontwikkelen van E-learning

 

Omdat je gaat stagelopen in een internationale omgeving vragen wij niet alleen een goede beheersing van de Nederlandse, maar ook van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Heb jij een dosis creativiteit en interesse om je te verdiepen in het maken van e-learningmodules? Dan zijn we op zoek naar jou! Unser Angebot

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van september 2019 tot en met juni 2020 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding € 385,-.

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 Bewerben Sie sich jetzt! Antwort innerhalb von 10 Arbeitstagen

Haben Sie Fragen zu diesem Stellenangebot?

Kontaktieren Sie Mathijs Beuting über

+31 24 - 641 3135 oder

mathijs.beuting@planonsoftware.com