Afstudeerder Product Management / Sustainability

Wil jij mee vorm geven aan de software die 1800 organisaties wereldwijd gebruiken voor Real Estate & Facility Management? En lijkt het je leuk om op basis van de 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties een gericht advies te geven hoe wij onze software nog beter kunnen inzetten voor verduurzaming van organisaties wereldwijd. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

 

Als afstudeerder ben je onderdeel van Planon’s Product Management afdeling. Deze afdeling denkt na over hoe klanten onze sofware oplossingen gebruiken, nu en in de toekomst, en stuurt nieuwe ontwikkelingen aan. Ons team is sterk in concepten en de communicatie hierover met klanten en onze eigen organisatie. De software wordt vervolgens gemaakt door anderen; gespecialiseerde Planon teams in Nederland en India. Je zult nauw samenwerken met de product managers voor de verschillende oplossingen en onze verschillende markten voor Multinationals, FM Service Providers en lokale FM organisaties. Je bent onderdeel van een team ervaren product managers die je stimuleren, helpen en coachen.

 

Sustainability Management

De Verenigde Naties hebben 17 Sustainable Development Goals gelanceerd die deels bereikt kunnen worden door de manier waarop organisaties werken, inkopen, huisvesten en reizen. In je afstudeeropdracht onderzoek je deze doelen, de toepassing binnen organisaties en de manier waarop de Planon software oplossingen organisaties kunnen helpen deze doelen te bereiken en te beantwoorden. Naast een gedegen literatuur- en marktonderzoek doe je daarbij aanbevelingen voor verdere ontwikkeling van de functionaliteit van onze module voor Sustainability management en andere onderdelen van de Planon oplossing. Je eindproduct bestaat uit een verslag en een presentatie.

Niederlande Nijmegen Students Weniger als 3 Jahre

Ihre Qualifikationen

Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die verduurzaming een kans vindt voor organisaties om zich te verbeteren. Je bent analytisch sterk en hebt inzicht in bedrijfsprocessen waardoor je in staat bent de abstracte VN doelen te vertalen naar de praktijk van vastgoed en facility management. Je denkt praktisch zodat je in staat bent vervolgens concreet aan te geven wat organisaties zouden willen vastleggen en bijhouden in hun dagelijks werk in een software oplossing als Planon.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van Facility Management, Vastgoedmanagement, Bedrijfskunde of Business IT/Informatiemanagement.
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
  • Niet bang om onbekend terrein te betreden en te onderzoeken
  • Je kunt conceptueel denken
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, in woord en geschrift

Unser Angebot

Planon is een bedrijf waarbij afstudeerders de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als afstudeerder ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een afstudeerplek van september 2019 tot en met januari 2020 (5 maanden). Voor een fulltime afstudeerder is de vergoeding  € 450.- per maand.

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk afstuderen bij Planon kan zijn!

 

 

Bewerben Sie sich jetzt! Antwort innerhalb von 10 Arbeitstagen

Haben Sie Fragen zu diesem Stellenangebot?

Kontaktieren Sie Mathijs Beuting über

+31 24 - 641 3135 oder

mathijs.beuting@planonsoftware.com