Stagiair(e) Legal

Wil jij Legal ervaring opdoen bij dé marktleider op het gebied van Real Estate & Facility Management Software en dat in een informele werkomgeving? Planon zoekt jou!

 

De stage ‘Legal’ betreft een zelfstandige ‘meewerk’ stage waarbij je de dagelijkse werkzaamheden van de Planon Legal Department van dichtbij gaat meemaken. Je zult op verschillende manieren betrokken worden bij lopende projecten, zodat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden van een legal counsel in een internationaal opererend softwarebedrijf.

De Planon Legal Department is verantwoordelijk voor alle in-house juridische ondersteuning voor de diverse bedrijfsprocessen, voor zowel de Nederlandse als internationale vennootschappen die deel uitmaken van de Planon Groep.

 

Ervaringen van eerdere stagiaire:

 

“Ik heb mijn stage bij Planon als erg prettig en leerzaam ervaren. Tijdens de stageperiode heb ik te maken gehad met diverse juridische leerstukken, waarbinnen ik de ruimte kreeg om mijn interesses te verbreden en ook de kans kreeg om aan te geven met welke onderwerpen ik graag bezig was. Gedurende mijn tijd bij Planon heb ik de mogelijkheid gehad om mij zelfstandig te ontwikkelen, maar werd ik tevens nauw betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden van de juridische afdeling.”

 

-Emmaly Hartman (European Law student Radboud Universiteit)

 

Je werkzaamheden zullen mede omvatten het secuur controleren van (draft) overeenkomsten, het zelfstandig verzorgen en bewaken van het ondertekening proces en je ondersteunt de legal counsels in voorkomende werkzaamheden met vragen op allerlei rechtsgebieden. Je zult actief betrokken worden in lopende projecten en je krijgt de mogelijkheid interne en externe meetings bij te wonen. Tevens zit je in één kamer met de legal counsels en leer je op deze manier het dagelijks leven van een bedrijfsjurist goed kennen.

 

Niederlande Nijmegen Students Weniger als 3 Jahre

Ihre Qualifikationen

Aangezien je gedurende je stage veel te maken krijgt met uiteenlopende werkzaamheden in diverse rechtsgebieden, is het noodzakelijk dat je over een gedegen (brede) juridische kennis beschikt, bij voorkeur op het gebied van verbintenissenrecht en/of intellectueel eigendomsrecht. Tevens is secuur werken van belang en is een goede beheersing van de Engelse taal belangrijk.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een universitaire opleiding richting Rechten
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, in woord en geschrift

 

De Planon Legal Department heeft doorlopend een stageplek voor een universitair Bachelor (bij voorkeur 3e jaars) of Master rechten student(e). Studenten van de Radboud Universiteit kunnen deze stage gebruiken voor studiepunten.

Unser Angebot

De stage betreft wekelijks (minimaal) 3 werkdagen voor een duur van minimaal 3 maanden. Het succesvol afronden van jouw studie heeft de hoogste prioriteit en hierom kun je met betrekking tot tentamens in overleg (tijdelijk) minder uren draaien of zelfs geheel ‘vrij' krijgen. Voor of na de tentamentijd haal je de desbetreffende uren in overleg weer in. Een marktconforme stagevergoeding is van toepassing.

De Planon Legal Department is gevestigd in het hoofdkantoor in Nijmegen en is eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.

 

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Voor stagiairs wordt er vooraf geen assessment afgenomen; de on-boarding procedure bestaat uit een kennismakingsgesprek waarin wordt gekeken of er een wederzijdse match is.

 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-INT

Bewerben Sie sich jetzt! Antwort innerhalb von 10 Arbeitstagen

Haben Sie Fragen zu diesem Stellenangebot?

Kontaktieren Sie Jordy van Moerkerk über

+31 24 641 3135 oder

recruitment@planonsoftware.com

Sechs Schritte und Sie sind eingestellt!
  • 1 Bewerbung
  • 2 Screening & feedback
  • 3 Persönliches Vorstellungs gespräch
  • 4 Online-Assessment & Evaluierung
  • 5 Arbeitsangebot
  • 6 Willkommen bei Planon!

SIE HABEN NICHT DEN JOB GEFUNDEN, NACH DEM SIE SUCHEN?

Kontaktieren Sie einen recruiter

Sprechen Sie direkt mit einem unserer Personalvermittler, um Ihre Optionen zu besprechen.

Kontakt
Senden Sie uns Ihren Lebenslauf

Senden Sie uns Ihren Lebenslauf als Initiativbewerbung. Wir werden uns mit Ihnen in Verbindung setzen, sobald wir eine geeignete Stelle für Sie haben.

Senden
Folgen Sie uns auf LinkedIn

Folgen Sie uns auf LinkedIn, und halten Sie sich über unsere neuesten Nachrichten, Veranstaltungen und Stellenangebote auf dem Laufenden.

Folgen