Stagiair(e) Content Creatie Employer Branding

Wil jij de sterke internationale groeistrategie van Planon mee vorm geven door ons employer brand wereldwijd goed de markt in te zetten? En lijkt het je leuk om onze social mediakanalen verder te professionaliseren? Dan is dit jouw ideale stage! 

 

Als stagiair(e) Content Creatie Employer Branding ben je onderdeel van Planon’s Global HR-afdeling. Deze afdeling is onderverdeeld in een HR-team en een Corporate Recruitment team. Vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen worden beslissingen genomen voor de werving en selectie voor al onze kantoren wereldwijd. Jouw taak binnen dit team zijn het creëren- en uitzetten van een breed scala content. Jouw mooie video, foto of grafisch design gaat er voor zorgen dat potentiële medewerkers overtuigd worden om te solliciteren bij Planon.

 

Onze stagiair aan het woord:

 

“Begin september ben ik, vanuit mijn studie Commerciële Economie, begonnen aan mijn meewerkstage bij Planon. Na mijn eerste paar weken kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik de kans heb gekregen om hier stage te komen lopen. Ondanks dat Planon een groot internationaal bedrijf is, voelt het alsof je iedere dag rondloopt in een klein Wijchens familiebedrijf waar iedereen elkaar al jaren kent en een praatje met elkaar maakt. Dat gevoel zorgt er bij mij voor dat ik, ondanks dat ik (totaal) geen ochtendmens ben, iedere ochtend met plezier naar stage ga! Klinkt goed toch? Het probleem is dat Planon nog geen goede naamsbekendheid en daar willen wij graag verandering in brengen.

 

Samen met Carlijn Kempees ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van een Employer Branding strategie voor Planon. Doelstelling: het creëren van een wereldwijde voorkeurswerkgever. Op dit moment zitten we nog in de onderzoeksfase. Welke social media kanalen gaan we inzetten, hoe gaan we onze website inrichten, wat voor content moeten we creëren en misschien wel het belangrijkste; welk verhaal willen we gaan vertellen? Een opdracht met meer haken en ogen dan dat je vooraf zou denken, maar daarom juist uitdagend! De samenwerking met Carlijn en betrokken collega’s geeft sturing aan hopelijk een mooi eindresultaat in februari.”

 

-Tijn Vink (Student Commerciële Economie HAN)

 

Jij gaat in februari het stokje overnemen en wordt verantwoordelijk voor het creëren en uitzetten van de juiste content! Door middel van foto, video en grafisch ontwerp geef je de mensen een goed beeld van de werksfeer binnen Planon. Hier hebben we wanneer je begint al enkele creatieve concepten voor klaarliggen, maar we hopen natuurlijk ook dat je zelf met leuke ideeën komt

 

Niederlande Nijmegen Students

Ihre Qualifikationen

Wij zijn op zoek naar een student die het employer brand van Planon nog sterker in de markt kan zetten. Verder heb je interesse voor film, foto en grafisch design en barst je van de goede ideeën.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je volgt een hbo of wo opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of CMD.
 • Je bent gedreven, enthousiast en pro-actief
 • Niet bang om je handen uit de mouwen te steken
 • Je bent communicatief sterk
 • Je hebt ervaring met het creëren van inspirerende content
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift

Unser Angebot

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van februari 2020 tot en met juni 2020 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding € 385,-.

 

Ben jij communicatief sterk en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon is.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-INT

Bewerben Sie sich jetzt! Antwort innerhalb von 10 Arbeitstagen

Haben Sie Fragen zu diesem Stellenangebot?

Kontaktieren Sie Jordy van Moerkerk über

+31 24 641 3135 oder

recruitment@planonsoftware.com

Sechs Schritte und Sie sind eingestellt!
 • 1 Bewerbung
 • 2 Screening & feedback
 • 3 Persönliches Vorstellungs gespräch
 • 4 Online-Assessment & Evaluierung
 • 5 Arbeitsangebot
 • 6 Willkommen bei Planon!

SIE HABEN NICHT DEN JOB GEFUNDEN, NACH DEM SIE SUCHEN?

Kontaktieren Sie einen recruiter

Sprechen Sie direkt mit einem unserer Personalvermittler, um Ihre Optionen zu besprechen.

Kontakt
Senden Sie uns Ihren Lebenslauf

Senden Sie uns Ihren Lebenslauf als Initiativbewerbung. Wir werden uns mit Ihnen in Verbindung setzen, sobald wir eine geeignete Stelle für Sie haben.

Senden
Folgen Sie uns auf LinkedIn

Folgen Sie uns auf LinkedIn, und halten Sie sich über unsere neuesten Nachrichten, Veranstaltungen und Stellenangebote auf dem Laufenden.

Folgen

Verwandte Stellenangebote


Open application internship or graduation project

Nijmegen, The Netherlands Less than 3 years Students

With over 30 years of facilities management experience, Planon is the leading global provider of software that supports organizations who aim to optimize workplaces, services and assets. Planon delivers innovative software, proven best practices and professional services that increase workplace productivity and cost efficiency. Planon’s software is in-house developed and all components are fully integrated to deliver reliable management information. Gartner—the leading independent technology research organization—has consistently rated Planon as a global leader in their Magic Quadrant for Integrated Workplace Management Systems (IWMS). Planon has implemented its comprehensive solutions for over 2,000 clients, supported by offices around the world.

 

 

View vacancy