Stagiair(e): Legal

De stage ‘Contract Management’ betreft een zelfstandige ‘meewerk’ stage en omvat met name het secuur controleren van (draft) overeenkomsten, het zelfstandig verzorgen en bewaken van het ondertekening proces en hierna de volledig getekende overeenkomsten op een centrale plek opslaan, beheren en zorg dragen voor digitale beschikbaarheid daarvan. Daarnaast ondersteun je de Legal Counsels in voorkomende werkzaamheden en/of projecten.

 

De Planon Groep, een internationaal actieve software ontwikkelaar en leverancier, heeft op het hoofdkantoor in Nederland te Nijmegen het in-house Legal Department gevestigd. Het Legal Department is verantwoordelijk voor alle in-house juridische ondersteuning voor de diverse bedrijfsprocessen, voor zowel de Nederlandse als internationale vennootschappen die deel uitmaken van de Planon Groep.

 

Naast deze juridische ondersteuning verricht het Legal Department een aantal Corporate Housekeeping werkzaamheden, een van deze werkzaamheden betreft het contract management. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden behorende bij het contract management heeft het Legal Department doorlopend een stageplek voor een universitair Bachelor of Master rechten student(e).

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Gezien het feit dat de crux van het contract management zit in het op secure wijze interpreteren en beoordelen van contractuele informatie, het vervolgens invoeren in het systeem van die informatie, is het noodzakelijk dat de stagiair(e) over gedegen juridische kennis beschikt. Bij voorkeur (maar niet uitsluitend) op verbintenisrechtelijk gebied. Verder is van belang een goede beheersing van de Engelse taal en een productieve, vasthoudende en actieve instelling. En uiteraard is enige behendigheid met database-achtige applicaties welkom.

 

#LI-INT

We offer

De stage betreft wekelijks 3 werkdagen (maandag/woensdag/vrijdag) voor een duur van minimaal 3 maanden. het succesvol afronden van jouw studie heeft de hoogste prioriteit en hierom kun je m.b.t. tentamens in overleg (tijdelijk) minder uren draaien of zelfs geheel ‘vrij' krijgen, voor of na de tentamentijd haal je de desbetreffende uren in overleg weer in.

 

Uiteraard waarborgt de Planon Groep jouw privacy en worden sollicitaties strikt vertrouwelijk behandeld en nimmer aan derden verstrekt en/of op enige wijze openbaar gemaakt.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Mathijs Beuting via

+31 24 - 641 3135 or

mathijs.beuting@planonsoftware.com

6 Steps and you are hired!
  • 1 Application
  • 2 Screening & feedback
  • 3 Face-to-Face interview
  • 4 Online assessment & evaluation
  • 5 Job offer
  • 6 Welcome at Planon!

Didn’t find the job you were looking for?

Contact a recruiter

Speak to one of our recruiters in person to discuss your options.

Contact
Submit your resume

Submit your resume as an open application and we will contact you as soon as we see a match with one of our vacancies.

Submit
Follow us on LinkedIn

Follow us on LinkedIn and stay up-to-date on our latest news, events and vacancies.

Follow