Finance & Control Stagiair(e)

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen het reduceren van kosten.

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

 

Finance & Control

 

De afdeling Finance op ons hoofdkantoor in Nijmegen, maakt deel uit van het Shared Services Center (SSC) en biedt onze interne en externe klanten ondersteuning op het gebied van Finance in de breedste zin van het woord. De afdeling Finance is verantwoordelijk voor alle Finance – en Accounting activiteiten (Tax, Treasury, Accounting, Reporting, Compliance) van onze vestigingen wereldwijd.

 

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een 3e jaars stagiair(e) om het bestaande team te ondersteunen.

 

“Ontdek het werken op een Finance afdeling in een internationale organisatie”

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Ben jij iemand die niet terugdeinst voor het uitvoeren van analyses (o.a. door Power BI) op een Financiële Afdeling en duik jij graag in financiële systemen? Ben je in staat om procesverbeteringen aan te leveren? Dan zoeken wij jou! Tijdens deze stage zal je begeleid worden in een breed pallet van taken die je dan ook zelfstandig kunt gaan uitvoeren. Daarnaast ondersteun je bij periodieke rapportages en bij budgettering. Doel is om te komen tot verbeteringen in onze processen en in het gebruik van onze systemen. Eerdere stagiaires hebben bijvoorbeeld een declaratiebeleid opgesteld en ons debiteurenbeheer geoptimaliseerd en gestandaardiseerd. Echter wij horen graag waar jouw voorkeur ligt binnen Finance, zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden binnen Planon zouden kunnen zijn.

 

Dagelijks is er ruimte voor eigen inbreng, ontwikkeling en projecten.

 

Ben jij de proactieve student die zich snel de materie eigen kan maken? Dan zal jij hier een boeiende stageplek vinden binnen Planon. Wij waarderen eigen initiatief en bieden de kans om de Finance & Control afdeling van een internationale organisatie te leren kennen.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • 3e jaars HBO/WO student in de richting van Finance & Control (Bedrijfseconomie)
  • Kennis van Exact
  • Gestructureerde en nauwkeurige manier van werken
  • Cijfermatig onderlegd en geïnteresseerd in Finance

 

Omdat de stage in een internationale omgeving plaatsvindt, vragen wij niet alleen een goede beheersing van de Nederlandse, maar ook van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 

We offer

Planon is een organisatie met 750 enthousiaste en gedreven medewerkers wereldwijd. Er heerst een informele en fijne werksfeer. Elke vrijdagmiddag is er een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Daarnaast wordt veel ruimte geboden voor je eigen ontwikkeling en jouw persoonlijke doelen. Als stagiair(e) ben je onderdeel van de Planon cultuur en wordt er ruimte geboden om zelfstandig met werkzaamheden aan de slag te gaan. Voor een fulltime stageplaats is de stagevergoeding € 385,- per maand.

 

Dus ben jij die topper op het gebied van finance? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

#LI-INT

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Mathijs Beuting via

+31 24 - 641 3135 or

mathijs.beuting@planonsoftware.com

6 Steps and you are hired!
  • 1 Application
  • 2 Screening & feedback
  • 3 Face-to-Face interview
  • 4 Online assessment & evaluation
  • 5 Job offer
  • 6 Welcome at Planon!

Didn’t find the job you were looking for?

Contact a recruiter

Speak to one of our recruiters in person to discuss your options.

Contact
Submit your resume

Submit your resume as an open application and we will contact you as soon as we see a match with one of our vacancies.

Submit
Follow us on LinkedIn

Follow us on LinkedIn and stay up-to-date on our latest news, events and vacancies.

Follow