(Afstudeer)stage Security Management

Als Informatiebeveiliging/Security Management stagiair ben je onderdeel van ons Information Security Team en werk je nauw samen met onze IT-afdeling waarbij wij samen zorgdragen voor de security en privacy van ons personeel en de gegevens van onze klanten. Vanuit ons hoofdkantoor opereren wij wereldwijd naar al de kantoren van Planon. Ben jij die security-stagiair(e) die wij zoeken en ga jij een uitdaging niet snel uit de weg?  Dan zijn wij opzoek naar jou!


Je zult als Security Management stagiair(e) aan de slag gaan met verschillende interessante onderwerpen die we binnen Planon hebben liggen op dit gebied. We gaan kijken naar jouw interessegebieden en zoeken daar een passende opdracht bij, waarbij er ook gedacht wordt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Security Management

Planon is een leverancier van softwareoplossingen voor Facility- en Real Estate management. Wereldwijd werken er 750 medewerkers verdeeld over 15 landen waarbij security en privacy een belangrijke rol spelen.

 

"Our mission is to make Information Security programmatic, pragmatical and cultural within Planon, to Safeguard our Confidentiality, Integrity and Availability towards our customers and internal organization.”

 

Planon moet steeds opnieuw evalueren of zijn software up-to-date is met de huidige wet en regelgeving en zo nodig aanpassen. Daarbij zullen security maatregelen altijd op de proef gesteld worden door mens en machine. Jij zult onze IT/IM afdeling ondersteunen om deze topics in onze internationale organisatie vorm te geven en te verwerken.

 

Een proactieve student die zich graag wil verdiepen in de Informatiebeveiliging / Security Management zal hier een boeiende en interessante stageplaats vinden in een dynamische omgeving en een informele werksfeer.

 

 

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een opleiding in de richting van Security Management.
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken of nee te (kunnen) zeggen
  • Werkt graag samen en communiceert gemakkelijk
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift

We offer

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van september 2019 tot en met januari 2020 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding bij een meewerkstage € 385,- en bij een afstudeerstage €450,-.

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn!

 

#LI-INT

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Mathijs Beuting via

+31 24 - 641 3135 or

mathijs.beuting@planonsoftware.com