Afstudeerstage Planon Building Management

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

 

Planon Building Management is een multidisciplinair vastgoedadviesbureau. Onze dienstverlening is gebaseerd op een integrale, planmatige benadering van vastgoedonderhoud. We helpen onze klanten inzicht te verkrijgen in het verbeterpotentieel van hun vastgoedportefeuille op het gebied van (meerjaren) onderhoud, duurzaamheid, brandveiligheid en wet- en regelgeving. Dankzij de nauwe relatie met zusterorganisatie Planon Software hebben we daarnaast uitgebreide kennis van automatisering. De resultaten van onze dienstverlening kunnen worden geborgd in elke gewenste softwareoplossing.

Je zult als Building Management stagiair(e) aan de slag gaan met verschillende topics op het gebied van technisch vastgoedonderhoud en vastgoedadvisering.

 

Building Management

Planon Building Management is een zelfstandige entiteit binnen de Planon Group. Ons team bestaat uit 20 enthousiaste professionals die iedere dag met passie voor hun vakgebied werken. Wij streven ernaar om onze dienstverlening continu te verbeteren op basis van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de markt. We zijn actief betrokken in toonaangevende netwerken zoals de NEN Commissie, de Federatie van Energieconsultants (FedEC) en de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO). Daarnaast ontwikkelen we in eigen beheer inspectie- en MJOP-software (Planon Condition Assessor).

  

“Grip op vastgoedonderhoud, nu en in de toekomst ”

 

Planon Building Management is opzoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en gedreven student die zich wil verdiepen in het inzetten van nieuwe technieken bij het inventariseren en inspecteren van gebouwelementen. Zo kun je denken aan het inzetten van drones bij de inspecties, het gebruik van een Virtual Reality systeem of de inzet van Building Information Modelling (BIM). Het onderzoek zal zich vooral richten op de commerciële haalbaarheid van deze technieken. Verder ben je niet bang om een vraag te stellen, maar ben je ook in staat om eerst zelf op zoek te gaan naar een antwoord.

 

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Wij zijn opzoek naar een student die het als een uitdaging ziet om een marktonderzoek te doen naar de commerciële haalbaarheid van het inzetten van nieuwe technieken bij het inventariseren en inspecteren van gebouwen.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je volgt een opleiding in de richting Technische Bedrijfskunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde.
 • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
 • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken
 • Je hebt een sterke affiniteit met automatisering
 • Kennis van AutoCad en Revit is een pre

We offer

Planon Building Management is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je gaat zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en mag deze ook grotendeels zelfstandig uitvoeren. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd.

Het betreft een stage van februari tot en met juni 2020 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding € 450,- per maand.

 

“Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon Building Management kan zijn.”

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-INT

 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

6 Steps and you are hired!
 • 1 Application
 • 2 Screening & feedback
 • 3 Face-to-Face interview
 • 4 Online assessment & evaluation
 • 5 Job offer
 • 6 Welcome at Planon!

Didn’t find the job you were looking for?

Contact a recruiter

Speak to one of our recruiters in person to discuss your options.

Contact
Submit your resume

Submit your resume as an open application and we will contact you as soon as we see a match with one of our vacancies.

Submit
Follow us on LinkedIn

Follow us on LinkedIn and stay up-to-date on our latest news, events and vacancies.

Follow