Meewerkstagiair(e) Multimedia Designer

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

 

Als multimedia design stagiair(e) ben je onderdeel van Planon’s Global Learning team. Het Global Learning team is verantwoordelijk voor het opleiden van klanten om aan de slag te gaan met onze software, maar ook voor de ontwikkeling van onze eigen medewerkers. Een goede onboarding is hierbij erg belangrijk. Planon heeft zijn eigen Induction Course, waarbij nieuwe medewerkers binnen een week het bedrijf en haar cultuur leren kennen.

 

De opdracht die jij als stagiair(e) mag gaan uitvoeren is het opzetten van de Travel Induction Course 2.0. Om te zorgen dat nieuwe medewerkers uit het buitenland ook een goede onboarding krijgen is er een Travel IC ontwikkeld. Deze bestaat uit een stukje geschiedenis, een rondleiding, filmpjes van medewerkers die uitleg geven over de verschillende afdelingen en werkzaamheden en een filmpje van de CEO en founder van Planon, Pierre Guelen. De Induction Course is toe aan vernieuwing en daar ligt een mooie opdracht voor jou. Aan jou de opdracht om de video’s te produceren en te bewerken. Hierin geven wij jou veel vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten gaan en mag je dit project jouw eigen stijl geven. Uiteindelijk worden de filmpjes samengevoegd in een module dat dient als eindproduct. Dit gebeurt in samenwerking met een E-learning Developer.

 

Global Learning

Planon is een leverancier van softwareoplossingen voor Facility- en Real Estate management. Wereldwijd werken er 750 medewerkers verdeeld over 12 landen wereldwijd. Met 16 kantoren in deze 12 landen is het noodzakelijk dat de onboarding wereldwijd goed verloopt. Planon doet dit door middel van zijn Induction Course: een week lang onboarden met alle nieuwe medewerkers die in die maand starten. Leuk, informatief en een makkelijke manier om meteen kennis te maken met je nieuwe collega’s. Verantwoordelijk voor deze Induction Course is de Global Learning afdeling.

 

 

De afdeling Global Learning is binnen Planon verantwoordelijk voor het vormgeven en professionaliseren van de Planon Online Academy. Daarnaast ontwikkelt de afdeling de E-learningmodules en geeft het traingingen over onze software voor intern en extern gebruik, zowel nationaal als internationaal.

 

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Wij zijn opzoek naar een student die het leuk vindt om zijn eigen creativiteit en visie te geven over het inrichten van de nieuwe Travel IC 2.0. Je moet goed kunnen plannen, afspraken moeten maken met managers om een video te maken en zult proactief zaken moeten oppakken. Je krijgt de ruimte om het project in je eigen stijl vorm te geven. Een creatieve, productieve en communicatief sterke student zal hier een leuke stageplek vinden.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een opleiding in de richting van Communicatie & Multimedia Design
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken
  • Affiniteit met video
  • Kennis van Adobe pakket: Photoshop, Illustrator, After Effects & Première
  • Ervaring met een (systeem)camera is een pre

 

We offer

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van september 2019 tot en met januari 2020 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding € 385,-.

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Mathijs Beuting via

+31 24 - 641 3135 or

mathijs.beuting@planonsoftware.com