Stage Software Developer

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen het reduceren van kosten.

 

Passie voor software

Is software jouw passie? Heb je ervaring met Java en/of Javascript of wil je het samen met ons ontdekken? Ben je leergierig en heb je zin om er iets van te maken? Heb je daarnaast een no-nonsense mentaliteit? Kom dan een stage of een afstudeeropdracht bij ons doen.

 

“Ontdek stagelopen in een internationale organisatie en zet jouw persoonlijke ontwikkeling op één! ”

 

Als stagiair/afstudeerder binnen software development krijg je de kans om bijzondere onderzoeken te doen, prototypes te bouwen en te werken in één van onze agile teams. Je kunt ontzettend veel leren en we willen graag samen met jou een uitdagende opdracht formuleren die past bij jouw interesses en ambities.

 

 • Als stagiair/afstudeerder software development maak je deel uit van één van de agile teams in Nijmegen.
 • Je komt in aanraking met de grote innovatiethema’s van dit moment, zoals Mobile Development, Cloud, Analytics en natuurlijk Internet of Things.
The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Gedrevenheid en passie voor programmeren vinden wij het belangrijkste. Verder houden we van mensen met humor en een leergierige, ondernemende en “hands-on” mentaliteit. Niet bang om een vraag te stellen, maar ook in staat om eerst even zelf op zoek te gaan naar een antwoord. Dus heb je de ambitie om ook in je (afstudeer)stage het beste uit jezelf te halen, dan is Planon voor jou de perfecte omgeving.

 

We zijn op zoek naar:

 • Stagiair/ afstudeerder met een (technische) bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld (technische) informatica of een vergelijkbare opleiding.
 • Interesse in het toepassen van je ‘eigen’ oplossing
 • Je bent open, transparant en voelt je comfortabel bij het dragen van verantwoordelijkheid.

We offer

De Product Development afdeling bestaat uit ruim 100 enthousiaste en gedreven collega’s. Jouw (afstudeer)stage wordt ondersteund door een ervaren software developer in het team waarin je werkt. Je komt te werken bij een wereldmarktleider in een internationale omgeving, maar met een sterk lokaal en sociaal karakter.

 

Het betreft een stage van februari tot en met juni 2020 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding bij een meewerkstage € 385,- en bij een afstudeerstage €450,-.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jordy afdeling HRM, telefoon: 024 – 64 13 135 of email: recruitment@planonsoftware.com

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-INT

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

6 Steps and you are hired!
 • 1 Application
 • 2 Screening & feedback
 • 3 Face-to-Face interview
 • 4 Online assessment & evaluation
 • 5 Job offer
 • 6 Welcome at Planon!

Didn’t find the job you were looking for?

Contact a recruiter

Speak to one of our recruiters in person to discuss your options.

Contact
Submit your resume

Submit your resume as an open application and we will contact you as soon as we see a match with one of our vacancies.

Submit
Follow us on LinkedIn

Follow us on LinkedIn and stay up-to-date on our latest news, events and vacancies.

Follow

Related vacancies


Open application internship or graduation project

Nijmegen, The Netherlands Less than 3 years Students

With over 30 years of facilities management experience, Planon is the leading global provider of software that supports organizations who aim to optimize workplaces, services and assets. Planon delivers innovative software, proven best practices and professional services that increase workplace productivity and cost efficiency. Planon’s software is in-house developed and all components are fully integrated to deliver reliable management information. Gartner—the leading independent technology research organization—has consistently rated Planon as a global leader in their Magic Quadrant for Integrated Workplace Management Systems (IWMS). Planon has implemented its comprehensive solutions for over 2,000 clients, supported by offices around the world.

 

 

View vacancy