Meewerkstagiair(e) Multimedia Designer

Wil jij als designer ervaring opdoen bij dé wereldmarktleider op het gebied van Real Estate & Facility Management Software in een informele werkomgeving? Planon zoekt jou!

 

Je levert actief een bijdrage aan de dagelijkse werkzaamheden van het Planon Global Learning Team. Je zult op verschillende manieren betrokken worden bij lopende projecten, zodat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden van dit team in een internationaal opererend softwarebedrijf.

 

Het Global Learning Team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van alle interne en externe leeroplossingen voor zowel de Nederlandse als internationale vennootschappen die deel uitmaken van de Planon Groep.

 

Ervaringen van eerdere stagiair:

 “Ik heb mijn meewerkstage bij Planon ervaren als een leuke en leerzame periode. Tijdens mijn stage ben ik bezig geweest met één grote opdracht, waarbij onderzoek, planning, communicatie en vooral het creëren van content de voornaamste activiteiten waren. Buiten de hoofdopdracht heb ik ook kleinere werkzaamheden verricht voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierdoor was er per week veel variatie in mijn activiteiten, wat ik erg prettig vond. Planon heeft mij geholpen bij mijn zelfontwikkeling als Content Designer, mede te danken aan de goede begeleiding van mijn collega’s. Met deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat ik een goede basis gelegd heb voor de volgende stappen in mijn carrière.’’

– Kenneth van der Meijde, Communication & Multimedia student

 

 

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het leveren van een bijdrage omtrent het ontwerpen en vormgeven van diverse leeroplossingen van het Global Learning Team.

 

Daarnaast ga je actief betrokken worden in lopende (sub)projecten, zoals klant specifieke trajecten en je krijgt de mogelijkheid om diverse (team)meetings bij te wonen. Jouw werkplek is tezamen met learning specialisten en trainers in een ruimte waardoor je een bredere scope krijgt op gebied van leren en ontwikkelen.  

The Netherlands Nijmegen Students

Profile

Aangezien je gedurende jouw stage veel te maken krijgt met uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van design, is het noodzakelijk dat je gedegen kennis hebt omtrent design en ook een passie hebt voor leren.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je volgt een opleiding in de richting van communicatie & multimedia design.
 • Je bent gedreven, enthousiast en proactief.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent bereidt om je handen uit de mouwen te steken.
 • Kennis van Adobe Creative Cloud: (InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects en Première).
 • Affiniteit met animaties en video.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk

We offer

De stage betreft wekelijks (minimaal) 4 werkdagen voor een duur van ca. 5 maanden. Het succesvol afronden van jouw studie heeft de hoogste prioriteit. Voor of na de tentamentijd haal je de desbetreffende uren in overleg weer in. Een marktconforme stagevergoeding is van toepassing. Het Global Learning Team van Planon is gevestigd in het hoofdkantoor in Nijmegen en is goed per openbaar vervoer bereikbaar.

 

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorg dragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Voor stagiairs wordt er vooraf geen assessment afgenomen; de on-boarding procedure bestaat uit een kennismakingsgesprek waarin wordt gekeken of er een wederzijdse match is.

 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stage lopen bij Planon kan zijn!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-INT

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

6 Steps and you are hired!
 • 1 Application
 • 2 Screening & feedback
 • 3 Face-to-Face interview
 • 4 Online assessment & evaluation
 • 5 Job offer
 • 6 Welcome at Planon!

Didn’t find the job you were looking for?

Contact a recruiter

Speak to one of our recruiters in person to discuss your options.

Contact
Submit your resume

Submit your resume as an open application and we will contact you as soon as we see a match with one of our vacancies.

Submit
Follow us on LinkedIn

Follow us on LinkedIn and stay up-to-date on our latest news, events and vacancies.

Follow

Related vacancies


Open application internship or graduation project

Nijmegen, The Netherlands Less than 3 years Students

With over 30 years of facilities management experience, Planon is the leading global provider of software that supports organizations who aim to optimize workplaces, services and assets. Planon delivers innovative software, proven best practices and professional services that increase workplace productivity and cost efficiency. Planon’s software is in-house developed and all components are fully integrated to deliver reliable management information. Gartner—the leading independent technology research organization—has consistently rated Planon as a global leader in their Magic Quadrant for Integrated Workplace Management Systems (IWMS). Planon has implemented its comprehensive solutions for over 2,000 clients, supported by offices around the world.

 

 

View vacancy