System Engineer

Werk je graag in een 'Cloud first' omgeving met een state-of-the-art IT-visie? Dan ben je bij Planon aan het juiste adres.

 

Wanneer je afgelopen maand bij Planon gewerkt had, was jij verantwoordelijk voor: 

 • Het opbouwen van een Proof of Concept voor een nieuw credential management system
 • Het migreren van on-premise servers naar Cloud resources door middel van Azure Application Gateways en Azure Virtual Machines 
 • Het migreren van Windows 2008 Server naar Windows 2019 server
 • Het oplossen van complexe tweedelijns incidenten en communiceerde je over de voortgang naar eindgebruikers

 

Als System Engineer beheer je de huidige IT-omgeving met meer dan 700 on-premise virtuele servers op basis van Vmware en SAN-storage van DELL EMC en beheer je verschillende resources binnen de Microsoft Azure Cloud en Office 365. Daarnaast los je tweedelijns incidenten op en communiceer je over de voortgang naar eindgebruikers. Ook luister je naar de vragen vanuit onze organisatie en ben je in staat deze om te zetten naar oplossingen of verbeteringen om een IT-omgeving te bieden die past bij een wereldmarktleider op het gebied van software.

 

Enkele projecten waar je aan kunt denken zijn het werken aan de Cloud gebaseerde werkplek van de toekomst met behulp van Microsoft Intune en Azure Active Directory. Daarnaast werk je aan Identity Management om IT processen met gebruikers te automatiseren en ontwikkel je Security oplossingen om gebruikers te ondersteunen en te attenderen op mogelijke beveiligingsrisico’s, met behulp van van o.a. Microsoft Azure Information Protection.

 

Bij Planon werk je op een IT afdeling met een “Cloud First” strategie gefocust op Microsoft Office 365 en de Public / Private / Hybrid Cloud oplossingen binnen Microsoft Azure. De IT-afdeling is onderdeel van het Shared Services Center (SSC) en levert IT-diensten vanuit Nijmegen aan alle vestigingen van Planon wereldwijd. Je werkt samen in een jong en ambiteus team van 11 collega’s met elk hun eigen specialisme aan het opbouwen van, een transitie naar en het onderhouden van een innovatieve werkomgeving voor onze medewerkers.

The Netherlands Nijmegen Shared Services 3-5 years

Profile

Onze missie is het leveren van software-oplossingen die onze klanten in staat stellen hun uitdagingen effectief op te lossen – en dat zal intern ook zo moeten zijn en is geen eenvoudige taak. Om onze missie te vervullen, zul jij ondernemend, klantgericht en analytisch moeten zijn. 

 

Waarom jij interessant voor Planon bent:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding (bij voorkeur in de richting van Informatica of Systeembeheer). Een afgeronde hbo-opleiding is een pré;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent een open en gedreven aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en projectleiders;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je deelt mee aan de stand-by regeling waarin je 1 keer per maand een week lang bereikbaar bent voor calamiteiten.

 

Jij krijgt bonuspunten voor: 

 • De nodige ervaring / certificering op het gebied van Microsoft en VMware oplossingen (MCSE, MCSA, VCP, Office365, Azure); 
 • Jouw interesse in (Hybride) Cloud omgevingen.

We offer

Het behalen van succes geeft je een enorme kick, maar we geloven er in dat juist de reis ernaartoe de beste herinneringen en leermomenten creëert. Buiten je comfortzone is waar het allemaal gebeurt en deze successen vieren wij op verschillende manieren: van het uitdelen van complimenten en grote team events tot spare-time initiatieven die onze mensen meer laten zijn dan simpelweg collega’s.We zijn groot genoeg om uitdagende carrièremogelijkheden te bieden en klein genoeg om individuele bijdragen te waarderen. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.Waarmee we jouw loopbaan invullen?

 • Zinvolle trainingsmogelijkheden voor het vervullen van jouw potentieel
 • Tal van voordelen die een gezonde levensstijl stimuleren


We bieden je een uitstekende balans tussen werk en privé, samen met een aantrekkelijk en concurrerend salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket. Benieuwd hoe het is om bij Planon te werken? Bekijk onze specifieke arbeidsvoorwaarden hier: voorwaarden Nederland.


Je gegevens worden opgenomen in een geautomatiseerd gegevensbestand. Uiteraard waarborgen wij je privacy en worden deze gegevens nooit aan derden verstrekt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Carlijn Kempees via

0031 6 82820480 or

Carlijn.Kempees@planonsoftware.com