Stagiair(e) Artificial Intelligence

Ben jij klaar om Artificial Intelligence te integreren in de wereld van Facility- en vastgoed management?

 

De toepassing van Artificial Intelligence is the ‘next frontier’ in real estate en facility management. Hiermee is de rol van data belangrijker dan ooit tevoren. Artificial Intelligence automatiseert (leer)processen, is een krachtig hulpmiddel om RE & FM professionals beter te laten presteren, gebouwen effectiever te beheren en werknemers beter te ondersteunen.

 

Naast de bekende voorbeelden van toepassing Artificial Intelligence zoals Siri, Deep Blue en de zelfrijdende auto van Tesla, zijn we voor de wereld van gebouwen en facilitaire diensten daarbinnen op zoek naar toepassingen van AI die ook hier de wereld gaan veranderen.

 

Als stagiair(e) kom je terecht in het inspirerende en internationale product ontwikkeling en/of product marketing team van Planon. Hier ontwikkelen en realiseren we winnende concepten om de ambitieuze groeidoelstellingen van Planon te ondersteunen.

 

We bieden onderzoeksgebieden en concrete projecten aan op het gebied van AI en data science, maar je bent van harte welkom om je eigen project in te dienen. Als deze past bij het profiel van Planon zijn we natuurlijk bereid dit te ondersteunen waar mogelijk.

 

Bij projecten wordt je ondersteund door ervaren professionals. Planon heeft een langjarige ervaring in het begeleiden van studenten. Innovatie is ‘key’ voor Planon en je wordt uitgenodigd hier een bijdrage aan te leveren die bij jou past.

The Netherlands Nijmegen Students

Profile

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en gedreven student die een onderzoek wilt doen naar het toepassen van Artificial Intelligence in de wereld van facility- en vastgoed management.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je bent een 3e of 4e jaar student die een studie volgt waarbij Artificial Intelligence en/of Data Science een deel van het curriculum uitmaakt .
  • Je bent gedreven, enthousiast en pro-actief.
  • Niet bang om je handen uit de mouwen te steken.
  • Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je vind het leuk om te experimenteren.

We offer

  • Een uitdagende stage waar je ongetwijfeld veel zult leren op het gebied van Artificial Intelligence en Data Science binnen de wereld van facility- en vastgoed management.
  • Een inspirerende en informele internationale leeromgeving in technologie.
  • Je draagt zorg voor je eigen werkzaamheden en zult deze ook zelfstandig uitvoeren.

 

 

Het betreft een stage van februari 2020 tot en met juni 2020. De stagevergoeding is €385,- op basis van een fulltime stage.Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-INT

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com