Projectmedewerker Facilities

Wil jij onze afdeling Facility Management breed ondersteunen? En helpen met het realiseren van hét kantoorpand van de 21e eeuw? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!  

 

Laat onze kantoren en werkplekken optimaal werken volgens de Planon standaarden: jouw functie

Als Projectmedewerker Facilities ondersteun jij onze Facility Manager in de dagelijkse werkzaamheden en projecten van de afdeling. Hoe je dat doet? Door de concepten die Planon ontwikkelt op een praktische manier te integreren in de drie panden van Planon in Nijmegen. Ook ondersteun je in projecten omtrent werkplekinrichting, gezondheid en bewegen op het werk en het (mede) organiseren van evenementen.

 

We beloven je een uitdagende functie op het gebied van Facility Management. Je werkt met innovatieve concepten die Planon zelf ontwikkelt.

 

Je vult deze functie succesvol in door:

 • het ondersteunen van Planon’s hospitality (catering, receptie etc om ons personeel en onze gasten centraal te laten staan) voor alle drie de panden.
 • het beheer van diverse FM systemen, waaronder ons eigen Planon systeem; het optimaal benutten van diverse software om de werkomgeving verder te optimaliseren.
 • samen met je collega’s zorgdragen voor een optimale werkplekinrichting in een biophilic kantoorconcept.
 • het ondersteunen en promoten van de ‘healthy workplace’; het implementeren van concepten op het gebied van gezond werken, eten en bewegen.
 • (mede) organiseren van evenementen rondom Sinterklaas, Kerst, jubilea, de management conferentie etc.
 • het ondersteunen in het beheer van de facilitaire contracten (zoals catering, schoonmaak, beveiliging, energie etc) en het beheer van de relatie met deze externe leveranciers. 
 • het actief verbeteren van de afdeling Facility Management.
The Netherlands Nijmegen Shared Services Less than 3 years

Profile

Onze doelstelling is om een gezonde en inspirerende werkplek voor onze medewerkers te bieden. Bovendien moeten onze eigen gebouwen een showcase zijn voor onze klanten, hoe zij op duurzame wijze met hun gebouwen en werkplekken om kunnen gaan. Geen eenvoudige taak. Daarom vragen we van jou dat je probleemoplossend, gedreven en enthousiast bent. Je hebt ervaring met operationele FM-vraagstukken en bent communicatief vaardig.

 

Onze ideale kandidaat voldoet glansrijk aan onderstaande criteria:

 • Een bacheloropleiding in Facility & Vastgoed Management
 • Circa 2 tot 4 jaar relevante werkervaring
 • Inhoudelijke kennis op het gebied van Facility Management
 • Bij voorkeur kennis van de Planon software
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal

We offer

Het behalen van een doel geeft een kick, maar juist de reis ernaartoe geeft voldoening en creëert de beste leermomenten. Planon biedt daarin een gezamenlijke als ook individuele reis om je te kunnen ontwikkelen binnen je vakgebied vanuit een inspirerende omgeving. Buiten je comfortzone is waar het allemaal gebeurt en die successen vieren we op verschillende manieren: van het uitdelen van complimenten en grote team events tot spare-time initiatieven die onze mensen nader tot elkaar brengen.

 

We zijn groot genoeg om stimulerende carrièremogelijkheden te bieden en klein genoeg om individuele bijdragen te waarderen.

 

Waarmee we jouw loopbaan invullen?

 • Uitdagende projecten binnen het werkveld van facility management
 • Zinvolle trainingsmogelijkheden voor het vervullen van jouw potentieel
 • Meewerken aan de ontwikkeling van ideeën die daadwerkelijk waarde toevoegen voor onze collega’s
 • Tal van voordelen die een gezonde levensstijl stimuleren

 

We bieden je een uitstekende balans tussen werk en privé, samen met een aantrekkelijk en concurrerend salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket. Benieuwd hoe het is om bij Planon te werken? Bekijk onze specifieke arbeidsvoorwaarden hier: voorwaarden Nederland

 

Help jij onze FM afdeling om hét kantoor van de 21e eeuw te realiseren?

Solliciteer direct en ontdek hoe interessant werken bij Planon kan zijn.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Lonneke van den Brand via

0031 24 6413135 or

Lonneke.vandenBrand@planonsoftware.com