Salesforce Technical Application Engineer

Ben jij bekend met Salesforce? En werk je graag in een omgeving met een state-of-the-art IT-visie? Dan ben je bij Planon aan het juiste adres. 
 
Wanneer je afgelopen maand bij Planon gewerkt had, was jij verantwoordelijk voor: 

 • Het automatiseren van manuele processen binnen SalesForce, bijvoorbeeld d.m.v. SalesForce Flow 
 • Het implementeren van nieuwe onze nieuwe organisatie structuur in SalesForce 
 • Het implementeren van Add-ins in Salesforce, bijvoorbeeld Showpad 
 • Het omzetten van Businessvragen naar een technische oplossing binnen de applicaties die Planon tot zijn beschikking heeft

Binnen Planon staat innovatie voorop, we werken daarom met de laatste technologieën en markt leidende producten zoals SalesForce en Microsoft Azure en Microsoft SQL. Als Salesforce Technical Application Engineer leg je integraties met andere applicaties voor het ontsluiten van data. Hiervoor gebruiken we onder andere Microsoft Azure in combinatie met PowerBI. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren en verder uitbouwen van het platform. Daarnaast sta je klaar om technische tweedelijns support vragen te behandelen en ben je Technisch Applicatiebeheerder van bestaande applicaties zoals Salesforce en FinancialForce.  


Bij Planon werk je op een IT afdeling met een “Cloud First” strategie gefocust op Microsoft Office 365 en de Public / Private / Hybrid Cloud oplossingen binnen Microsoft Azure. De IT-afdeling is onderdeel van het Shared Services Center (SSC) en levert IT-diensten vanuit Nijmegen aan alle vestigingen van Planon wereldwijd. Je werkt samen in een jong en ambitieus team van 11 collega’s met elk hun eigen specialisme aan het opbouwen van, een transitie naar en het onderhouden van een innovatieve werkomgeving voor onze medewerkers. 
 

We zijn groot genoeg om uitdagende carrièremogelijkheden te bieden en klein genoeg om individuele bijdragen te waarderen. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. 

The Netherlands Nijmegen Shared Services Less than 3 years

Profile

Onze missie is het leveren van software-oplossingen die onze klanten in staat stellen hun uitdagingen effectief op te lossen – en dat zal intern ook zo moeten zijn en is geen eenvoudige taak. Om onze missie te vervullen, zul jij ondernemend, klantgericht en analytisch moeten zijn.  
  
Waarom jij interessant voor Planon bent: 

 • Je bent recentelijk afgestudeerd en in het bezit van een afgeronde HBO of WO-opleiding (bij voorkeur in de richting van Bedrijfskundige Informatica);
 • Je hebt 1 tot 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt een sterke technische IT-affiniteit, programmeren is niet nodig; 
 • Je beheerst Microsoft SQL en begrijpt hoe relationele en dimensionele databases werken;
 • Je bent een open en gedreven aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en projectleiders zowel intern als extern;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 


Jij krijgt bonuspunten voor: 

 • Kennis van Salesforce, Exact en Azure DataFactory is een pré. 

We offer

Het behalen van succes geeft je een enorme kick, maar we geloven er in dat juist de reis ernaartoe de beste herinneringen en leermomenten creëert. Buiten je comfortzone is waar het allemaal gebeurt en deze successen vieren wij op verschillende manieren: van het uitdelen van complimenten en grote team events tot spare-time initiatieven die onze mensen meer laten zijn dan simpelweg collega’s. 
   

Waarmee we jouw loopbaan invullen? 

 • De mogelijkheid om het Business Intelligence team naar een hoger niveau te tillen
 • Zinvolle trainingsmogelijkheden voor het vervullen van jouw potentieel 
 • Tal van voordelen die een gezonde levensstijl stimuleren 
    

We bieden je een uitstekende balans tussen werk en privé, samen met een aantrekkelijk en concurrerend salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket. Benieuwd hoe het is om bij Planon te werken? Bekijk onze specifieke arbeidsvoorwaarden hier: voorwaarden Nederland
 
Je gegevens worden opgenomen in een geautomatiseerd gegevensbestand. Uiteraard waarborgen wij je privacy en worden deze gegevens nooit aan derden verstrekt. 
  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Carlijn Kempees via

0031 6 82820480 or

Carlijn.Kempees@planonsoftware.com