Afstudeerder Solution Management

Wil jij mee vorm geven aan de software die 1800 organisaties wereldwijd gebruiken voor Real Estate & Facility Management? En lijkt het je leuk om op het snijvlak van technologie en FM/Real Estate met specifieke belangstelling voor sustainability, real estate en hospitality een onderzoek te doen en samen met ons te kijken hoe wij onze software nog beter kunnen inzetten voor facilitair management en real estate management bij organisaties wereldwijd. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

 

Als afstudeerder ben je onderdeel van Planon’s Solution Management afdeling. Deze afdeling denkt na over hoe klanten onze sofware oplossingen gebruiken, nu en in de toekomst, en stuurt nieuwe ontwikkelingen aan. Ons team is sterk in concepten en de communicatie hierover met klanten en onze eigen organisatie. De software wordt vervolgens gemaakt door anderen; gespecialiseerde Planon teams in Nederland en India. Je zult nauw samenwerken met de product managers voor de verschillende oplossingen voor vastgoed management, duurzaamheid, space management en services management. Je bent onderdeel van een team ervaren product managers die je stimuleren, helpen en coachen.

 

Solution Management heeft een breed spectrum van onderwerpen op het snijvlak van technologie, real estate en facility management in onderzoek en op de onderzoeksplanning staan. In je afstudeeropdracht onderzoek je één van deze onderwerpen, de toepassing binnen organisaties en de manier waarop de Planon software oplossingen organisaties kunnen helpen hun facility en real estate management via technologie naar een hoger niveau te tillen. Naast een gedegen literatuur- en marktonderzoek doe je daarbij aanbevelingen voor verdere ontwikkeling van de functionaliteit van de Planon oplossing. Je eindproduct bestaat uit een verslag en een presentatie.

 

Voorbeelden van onderzoeksonderwerpen zijn:

 • Toepassing van de VN Sustainable Development Goals in FM.
 • Toepassing van de WELL Building Standard in FM.
 • Toepassing van Capital Project Management in facilitaire en real estate projecten.
 • Toepassing van drone technologie voor inspectie van gebouwen.
 • Toepassing van AI in facility management.
The Netherlands Nijmegen Students

Profile

Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die enthousiast is over technologie en FM. Je bent analytisch sterk en hebt inzicht in bedrijfsprocessen waardoor je in staat bent abstracte doelen te vertalen naar de praktijk van vastgoed en facility management. Je denkt praktisch zodat je in staat bent vervolgens concreet aan te geven wat organisaties zouden willen vastleggen en bijhouden in hun dagelijks werk in een software oplossing als Planon.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je volgt een hbo of wo opleiding in de richting van Facility Management, Vastgoedmanagement, Bedrijfskunde of Business IT/Informatiemanagement.
 • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
 • Je behoort tot de top van je groep, wat blijkt uit je cijfers, je nevenactiviteiten en je studeersnelheid
 • Niet bang om onbekend terrein te betreden en te onderzoeken
 • Je kunt conceptueel denken
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, in woord en geschrift

We offer

Planon is een bedrijf waarbij afstudeerders de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als afstudeerder ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een afstudeerplek voor vijf maanden, startdatum in overleg te bepalen. Voor een fulltime afstudeerder is de vergoeding  € 450.- per maand.

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk afstuderen bij Planon kan zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-INT

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

Related vacancies


Open application internship or graduation project

Nijmegen, The Netherlands Less than 3 years Students

With over 30 years of facilities management experience, Planon is the leading global provider of software that supports organizations who aim to optimize workplaces, services and assets. Planon delivers innovative software, proven best practices and professional services that increase workplace productivity and cost efficiency. Planon’s software is in-house developed and all components are fully integrated to deliver reliable management information. Gartner—the leading independent technology research organization—has consistently rated Planon as a global leader in their Magic Quadrant for Integrated Workplace Management Systems (IWMS). Planon has implemented its comprehensive solutions for over 2,000 clients, supported by offices around the world.

 

 

View vacancy