Stage HRM

Wil jij het HR-vak in de breedste zin leren kennen en lijkt het je leuk om voor een dynamische organisatie te werken? Kom dan bij Planon stage lopen!

 

De afdeling HRM is een Shared Service Center ten behoeve van de totale internationale Planon groep. Jij werkt dagelijks samen met twee allround HR-adviseurs en een HR-business partner die samen verantwoordelijk zijn voor de HR-gerelateerde zaken in Nederland, Groot-Brittannië en Zweden. Je staat ook nauw in contact met de Corporate Recruiters van Planon.

 

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een stagiair(e) om het team tijdens het studiejaar 2020-2021 te ondersteunen.

 

‘’Ontdek HRM in een internationale organisatie, draag verantwoordelijkheid voor activiteiten en zet je persoonlijke ontwikkeling op één!’’

 

Onze stagiair aan het woord:

‘’Ik ervaar mijn stage bij Planon als zeer prettig en erg leerzaam. Tijdens de stage krijg ik het gevoel dat ik door middel van 10 maanden in de praktijk een veel beter beeld krijg van het vakgebied ‘HR’ dan door de theorie die ik heb geleerd vanuit de studie. Gedurende mijn tijd bij Planon merk ik echt dat ik mijzelf aan het ontwikkelen ben. Ik word nauw betrokken bij de werkzaamheden op de HR-afdeling. Planon is een internationale organisatie, maar voelt toch echt aan als een familiebedrijf.''

- Jordy van Moerkerk (HRM student)

 

Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van de vele stage/afstudeerplaatsen die wij aanbieden binnen Planon. Jij houdt je bezig met de dagelijkse HR-processen en daarbij krijg jij ook de mogelijkheid om mee te kijken bij diverse HR-adviestrajecten waarbij rekening kan worden gehouden met jouw eigen voorkeur. Tijdens deze stage zul je zowel op nationaal als internationaal gebied ervaring op doen.

 

Je krijgt bij Planon echt de kans om het HR-vak vanuit de praktijk te leren kennen. Voor opdrachten vanuit jouw studie is voldoende ruimte en kan in overleg tijd voor worden ingepland. 

The Netherlands Nijmegen Students

Profile

Aangezien jij gedurende jouw stage te maken krijgt met uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van HR zijn wij op zoek naar een student met een proactieve houding die zich de werkzaamheden snel eigen kan maken.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je hebt kennis van Microsoft Office, zoals Word, Outlook en Excel.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt een proactieve houding.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.

We offer

Het betreft een stage van september 2020 tot en met juni 2021. De stagevergoeding betreft €385,00 per maand op basis van een fulltime stage.

 

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar: Het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stage lopen bij Planon kan zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-INT

 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

Related vacancies


Open application internship or graduation project

Nijmegen, The Netherlands Less than 3 years Students

With over 30 years of facilities management experience, Planon is the leading global provider of software that supports organizations who aim to optimize workplaces, services and assets. Planon delivers innovative software, proven best practices and professional services that increase workplace productivity and cost efficiency. Planon’s software is in-house developed and all components are fully integrated to deliver reliable management information. Gartner—the leading independent technology research organization—has consistently rated Planon as a global leader in their Magic Quadrant for Integrated Workplace Management Systems (IWMS). Planon has implemented its comprehensive solutions for over 2,000 clients, supported by offices around the world.

 

 

View vacancy