Stage Content Creatie Employer Branding

Wil jij de sterke internationale groeistrategie van Planon mee vorm geven door ons employer brand wereldwijd goed de markt in te zetten? En lijkt het je leuk om onze social mediakanalen verder te professionaliseren? Dan is dit jouw ideale stage! 

 

Als stagiair(e) Content Creatie Employer Branding ben je onderdeel van Planon’s Global HR-afdeling. Vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen worden beslissingen genomen voor de werving en selectie voor al onze kantoren wereldwijd. Jouw taak binnen dit team zijn het creëren- en uitzetten van een breed scala content. Jouw mooie video’s, foto’s en/of grafisch designs gaan er voor zorgen dat potentiële medewerkers overtuigd worden om te solliciteren bij Planon. 

 

Onze stagiair aan het woord:

“Begin februari ben ik, vanuit mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design, begonnen aan mijn afstudeerproject bij Planon. Na mijn eerste paar weken kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik de kans heb gekregen om hier stage te komen lopen. Ondanks dat Planon een groot internationaal bedrijf is, voelt het alsof je iedere dag rondloopt in een klein Wijchens familiebedrijf waar iedereen elkaar al jaren kent en een praatje met elkaar maakt. Dat gevoel zorgt er bij mij voor dat ik iedere ochtend met plezier naar stage ga! Klinkt goed toch? Het probleem is dat Planon nog geen goede naamsbekendheid heeft en daar willen wij graag verandering in brengen. Ons doel: een wereldwijde voorkeurswerkgever worden.

 

Na verschillende onderzoeken weet Planon welk verhaal zij naar buiten willen brengen en nu is het aan mij om de volgende vraag te beantwoorden: hoe kan Planon de boodschap het beste naar de arbeidsmarkt overbrengen om zo potentiële nieuwe medewerkers te werven? Aan het eind van mijn afstudeerproject zal ik een (sociale) media strategie opleveren. In deze strategie zal worden beschreven hoe Planon zo optimaal mogelijk gebruik kan maken van hun media-kanalen. Denk hierbij aan: welke content komt er op welke kanalen, wanneer wordt er iets gepost of hoe ziet een content-bericht eruit? Hiervoor zal ik ook content-producten maken en uitzetten.

 

In september ga jij het stokje overnemen en word jij verantwoordelijk voor het verder creëren en uitzetten van de juiste content! Door middel van foto, video en grafisch ontwerp geef je de mensen een goed beeld van de werksfeer binnen Planon. Je zal voortborduren op de Employer Branding strategie. Daarnaast zijn we natuurlijk ook benieuwd naar jouw eigen creatieve ideeën!”

 

- Mila van Gestel (stagiaire Content creatie Employer Branding)

The Netherlands Nijmegen Students

Profile

Planon is een leverancier van softwareoplossingen voor Facility- en Real Estate management. Wereldwijd werken er 750 medewerkers verdeeld over 12 landen wereldwijd. Doordat we sterk aan het groeien zijn, is er veel vraag naar nieuwe medewerkers. Het werven van nieuwe medewerkers is tegenwoordig vaker een uitdaging dan vanzelfsprekendheid. Door je als werkgever te onderscheiden zullen we sneller geschikte kandidaten vinden en daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

 

“Ontdek hoe gaaf het is om de groeistrategie van Planon mee vorm te geven en de juiste collega’s te vinden voor onze wereldwijde organisatie”

 

Planon is op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en gedreven nieuwe medewerkers. Een sterk employer brand draagt bij in het aantrekken van deze talenten. Het produceren van nieuwe inspirerende content (video’s, blogs, nieuwsitems etc.) op onze onlinekanalen is van essentieel belang. Je werkt samen met het recruitment team bestaande uit drie collega’s. Natuurlijk kun je ook sparren met onze Multimedia Designers van andere afdelingen.

 

 Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende criteria:

 

  • Je volgt een hbo of wo opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of CMD.
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief.
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je hebt ervaring met het creëren van inspirerende content.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift.
  • Interesse voor film, foto en grafisch design.
  • Je barst van de goede ideeën.

 

 

We offer

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van september 2020 tot en met januari 2021 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding € 385,-.

 

''Ben jij communicatief sterk en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon is.''

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. #LI-INT

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com