Stage Finance

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen het reduceren van kosten.

 

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging?

 

De afdeling Finance op ons hoofdkantoor in Nijmegen, maakt deel uit van het Shared Services Center (SSC) en biedt onze interne klanten ondersteuning op het gebied van Finance in de breedste zin van het woord. De afdeling Finance is verantwoordelijk voor alle Finance – en Accounting activiteiten (Tax, Treasury, Accounting, Reporting, Compliance) van onze vestigingen wereldwijd. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een 3e jaars stagiair(e) om het bestaande team te ondersteunen.

 

“Ontdek het werken op een Finance afdeling in een internationale organisatie”

 

Ervaring van een eerdere stagiaire:

‘’Tijdens mijn stage ben ik met veel verschillende dingen bezig geweest: o.a. procesverbetering, rapporten bouwen en herontwerpen (in Power BI) en boekhouden in Exact. Ook heb ik met meerdere mensen op de Finance afdeling een korte periode mee mogen lopen.  Ik heb tijdens mijn stage veel eigen ideeën kunnen inbrengen. Waar jouw interesse ook ligt, er is altijd wel iets mogelijk! De Finance afdeling binnen Planon is groot, je kan en mag met iedereen meekijken. Er is genoeg te leren!’’

- Mirja Vink (stagiaire Finance)

The Netherlands Nijmegen Students

Profile

Ben jij iemand die niet terugdeinst voor het uitvoeren van analyses (o.a. door Power BI) op een Financiële Afdeling en duik jij graag in financiële systemen? Ben je in staat om procesverbeteringen aan te leveren? Dan zoeken wij jou! Tijdens deze stage zal je begeleid worden in een breed pallet van taken die je dan ook zelfstandig kunt gaan uitvoeren. Daarnaast ondersteun je bij periodieke rapportages en bij budgettering. Doel is om te komen tot verbeteringen in onze processen en in het gebruik van onze systemen. Eerdere stagiaires hebben bijvoorbeeld een declaratiebeleid opgesteld en ons debiteurenbeheer geoptimaliseerd en gestandaardiseerd. Echter wij horen graag waar jouw voorkeur ligt binnen Finance, zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden binnen Planon zouden kunnen zijn.

 

Ben jij een proactieve student die zich snel de materie eigen kan maken? Dan zal jij hier een boeiende stageplek vinden binnen Planon. Wij waarderen eigen initiatief en bieden de kans om de Finance & Control afdeling van een internationale organisatie te leren kennen. 

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • 3e jaars HBO/WO student in de richting van Finance & Control (Bedrijfseconomie).
  • Kennis van Exact.
  • Gestructureerde en nauwkeurige manier van werken.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

We offer

Het betreft een stage voor de periode vanaf oktober 2020. Voor een fulltime stageplaats is de stagevergoeding €385,- per maand.

 

Elke vrijdagmiddag is er een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Daarnaast wordt veel ruimte geboden voor je eigen ontwikkeling en jouw persoonlijke doelen. Als stagiair(e) ben je onderdeel van de Planon cultuur en wordt er ruimte geboden om zelfstandig met werkzaamheden aan de slag te gaan.

 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stage lopen bij Planon kan zijn.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

Related vacancies


Open application internship or graduation project

Nijmegen, The Netherlands Less than 3 years Students

With over 30 years of facilities management experience, Planon is the leading global provider of software that supports organizations who aim to optimize workplaces, services and assets. Planon delivers innovative software, proven best practices and professional services that increase workplace productivity and cost efficiency. Planon’s software is in-house developed and all components are fully integrated to deliver reliable management information. Gartner—the leading independent technology research organization—has consistently rated Planon as a global leader in their Magic Quadrant for Integrated Workplace Management Systems (IWMS). Planon has implemented its comprehensive solutions for over 2,000 clients, supported by offices around the world.

 

 

View vacancy