Stage Marketing en Communicatie

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen het reduceren van kosten.

 

Ben jij klaar voor een uitdagende stage, solliciteer dan nu!

 

We zijn op zoek naar een derdejaars student om tijdelijk lid te worden van ons Corporate Marketingteam. Als stagiair(e) zul je werken in het inspirerende en internationale marketingteam van Planon. De afdeling Global Marketing ontwikkelt en realiseert een winnende marketingstrategie om Planons ambitieuze groeidoelstellingen te ondersteunen.

 

Het Global Marketing-team bestaat uit een Corporate Marketingteam op ons hoofdkantoor in Nederland en lokale marketingteams in Nederland / België, Centraal-Europa, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Azië en Noord-Amerika. Als stagiair(e) ondersteun je het Corporate Marketingteam in Nijmegen. Voor een goede uitvoering van alle wereldwijde programma's op de lokale markten, werk je nauw samen met Product Marketing en Corporate Marketing.

 

Dit is een dynamische ondersteunende rol binnen een ambitieus en energiek team dat gebruikmaakt van de meest moderne marketingtactieken. We zijn op zoek naar een creatieve, proactieve persoonlijkheid om onze marketingcampagnes te ondersteunen. De juiste kandidaat heeft affiniteit met digitale marketing en wil over diverse facetten van moderne B2B-marketing in de praktijk leren. Dit is een stage op ons EMEA-hoofdkantoor, gevestigd in Nijmegen.

 

“Good marketing makes the company look smart. Great marketing makes the customer feel smart.”

 

Het Corporate Marketing-team is verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van de commerciële website, zoekmachine-optimalisatie (SEO), online adverteren (SEA) en PR. Daarnaast valt het onderhouden en optimaliseren van alle operationele marketingtools ook onder de verantwoordelijkheid van het team. Denk aan ons marketing automation platform, klantrelatiemanagementtool en interactieve contentplatform. Ook houdt het team zich bezig met A/B-testen, lead nurturing, de ontwikkeling van wereldwijde marketingcampagnes en contentcreatie. Bijvoorbeeld: webinars, white papers, blogs, video’s, klantcases, infographics en productbrochures.

 

Je zult veel leren over moderne marketingtechnieken en praktijkervaring opdoen. Samen kijken we naar taken die je interessant lijken en waarde toevoegen voor Planon. 

The Netherlands Nijmegen Students

Profile

Je voldoet aan de volgende criteria:

 

 • Een HBO- of WO-opleiding in marketing, (internationale) business, communicatie en / of journalistiek.
 • Kennis van digitale marketing en inzicht in het belang van geïntegreerde communicatie.
 • Goede organisatorische vaardigheden en in staat om te multi-tasken, prioriteiten te stellen, te plannen en deadlines te halen.
 • Sterke teamplayer, servicegericht en hands-on.
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Engels.
 • Ervaring met marketing automation software zoals Marketo zou nuttig zijn, maar is niet vereist.
 • Basiskennis van HTML is een plus.

We offer

 • Een uitdagende stage waar je ongetwijfeld veel zult leren op het gebied van moderne marketing. Je zult werken in een jong en dynamisch team met collega’s over de hele wereld. Bij Planon werken enthousiaste en ambitieuze medewerkers, waar ‘fun’ naast hard werken hoog in het vaandel staat.
 • Een inspirerende internationale leeromgeving met mooie klanten zoals Shell, Unilever, Philips, Heineken, University of Oxford, Bayer, Siemens en nog veel meer.
 • Het vermogen om te werken in een ambitieuze en professionele marketingafdeling waar tools zoals Salesforce, Marketo, ion interactive en Cision worden gebruikt.

 

Afhankelijk van de opleiding die je volgt en interesse zullen we een passend onderzoeksgebied vinden. Je kunt denken aan onderzoeken als:

 • Onderzoek naar onze doelgroep en de bijbehorende koopreis,
 • Onderzoek naar de mogelijkheden van een nieuw content managementsysteem voor de website,
 • Onderzoek naar hoe wij ons You Tube-kanaal kunnen optimaliseren om meer verkeer te genereren,
 • Onderzoek naar hoe de webpagina’s op de website voor een hogere conversie naar ingevuld formulier kunnen zorgen.

 

 Het betreft een stage van september 2020 tot en met januari 2021. Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding € 385,- per maand.

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.#LI-INT

 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

Related vacancies


Open application internship or graduation project

Nijmegen, The Netherlands Less than 3 years Students

With over 30 years of facilities management experience, Planon is the leading global provider of software that supports organizations who aim to optimize workplaces, services and assets. Planon delivers innovative software, proven best practices and professional services that increase workplace productivity and cost efficiency. Planon’s software is in-house developed and all components are fully integrated to deliver reliable management information. Gartner—the leading independent technology research organization—has consistently rated Planon as a global leader in their Magic Quadrant for Integrated Workplace Management Systems (IWMS). Planon has implemented its comprehensive solutions for over 2,000 clients, supported by offices around the world.

 

 

View vacancy