Stage Innovation lab

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen en het reduceren van kosten.

 

 “Ontdek stagelopen in een internationale organisatie en zet jouw persoonlijke ontwikkeling op één! ”

 

Als stagiair(e) binnen het Planon innovation lab, experimenteer je met nieuwe technologieën om gebouwen (nog meer) SMART te maken. Een Planon applicatie bevat veel informatie over het gebouw van onze klanten, denk aan informatie over het gebouw zelf, de ruimtes in een gebouw, de mensen en de installaties. Aan de hand van deze informatie worden diverse processen aangestuurd voor gebouwbeheer, facilitaire zaken, onderhoud, energiegebruik, etc.

 

Deze processen kunnen nog efficiënter worden met behulp van nieuwe technologieën. Zo kunnen we met behulp van sensoren omgevingsvariabelen (Co2, temperatuur, stofdeeltjes, etc.) meten en in Planon opslaan. En omdat het gebouwbeheerssysteem ook aan Planon is gekoppeld, kunnen we automatisch verbeteracties ondernemen. Een andere voorbeeld zijn camera’s die kunnen detecteren dat er regelmatig (te) veel mensen bij elkaar staan op bepaalde plekken in een gebouw (denk aan de 1,5 meter afstand regel, vanwege Covid19 maatregelen). Daarop kunnen gebouwbeheerders maatregelen nemen.

 

Alle data van sensoren, camera’s en gekoppelde systemen komen terecht in een Planon datalake. En de diversiteit aan manieren om meer data toe te voegen neemt alleen maar toe, zo ook het aantal toepassingen dat meer data nodig heeft. De Planon applicatie is voor (SMART)gebouwen het systeem dat de linking-pin vormt.

 

Om onze kennis te vergroten en onze klanten nog beter te ondersteunen, zoeken wij studenten die ons helpen met onderzoek naar toepassingsgebieden op het gebied van gebouwbeheer en onderwerpen als SMART buildings, IOT, Robotics, Artificial Intelligence, 3D-printing, VR/Augmented Reality en Machine learning.

 

Heb jij interesse of een specialisatie in een van deze gebieden en wil je onderzoeken hoe je daarmee gebouwbeheer kunt verbeteren, dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek over een mogelijke opdracht.

The Netherlands Nijmegen Students

Profile

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Een HBO/WO studie in de richting van Facility Management.
  • Je hebt kennis van Microsoft Office, zoals Word, Outlook en Excel.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je hebt een proactieve houding.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.

 

We offer

Het betreft een stage van september 2020 tot en met januari 2021. De stagevergoeding betreft €385,00 per maand op basis van een fulltime stage.

 

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar: Het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.#LI-INT

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jordy van Moerkerk via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

Related vacancies


Open application internship or graduation project

Nijmegen, The Netherlands Less than 3 years Students

With over 30 years of facilities management experience, Planon is the leading global provider of software that supports organizations who aim to optimize workplaces, services and assets. Planon delivers innovative software, proven best practices and professional services that increase workplace productivity and cost efficiency. Planon’s software is in-house developed and all components are fully integrated to deliver reliable management information. Gartner—the leading independent technology research organization—has consistently rated Planon as a global leader in their Magic Quadrant for Integrated Workplace Management Systems (IWMS). Planon has implemented its comprehensive solutions for over 2,000 clients, supported by offices around the world.

 

 

View vacancy