Medior/ Senior Java Developer

Zojuist je diploma ontvangen en nu op zoek naar een baan waarbij je de kans krijgt om jezelf breed te ontwikkelen? Dan is Planon de werkgever voor jou!

 

Volgens onze collega’s staat Planon voor;

 • Leuke collega’s
 • Geweldige bedrijfscultuur
 • Uitdagende carrièremogelijkheden
 • State of the art technische omgeving

 

We zijn groot genoeg om stimulerende carrièremogelijkheden te bieden en klein genoeg om individuele bijdragen te waarderen. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

 

Waarom wij jou interessant vinden:

 • Je bent recentelijk afgestudeerd en in het bezit van een afgeronde HBO of WO-opleiding (bij voorkeur Informatica – Computer Software Engineering)
 • Communicatie in het Engels is voor jou geen probleem
 • Je wilt je blijven ontwikkelen en hierbij staat kwaliteit voorop

 

Je krijgt bonuspunten voor:

 • Kennis van Java en/of JavaScript

 

The Netherlands Nijmegen Development Less than 3 years

Profile

Waar zouden we zijn zonder passie voor softwareontwikkeling? Deze passie zien we ook graag in jou en willen we graag dat jij die deelt met jouw collega’s. Je bent gedreven om zaken proactief op te pakken in plaats van te wachten tot iets gebeurd.

 

Gepassioneerd over coderen: jouw functie

Als IT-professional, wil je werken aan innovaties die ertoe doen. Bij Planon kan dat. Onze missie is om de beste te zijn door het leveren van in-house softwareoplossingen die onze klanten in staat stellen hun facilitaire en vastgoeduitdagingen effectief op te lossen.

 

We hebben jou nodig om onze web-based enterprise producten te ontwikkelen, samen met jouw multidisciplinaire scrum teamleden. We dagen je uit bij elke stap die we zetten: wereldberoemde merken (zoals Shell, Unilever en Siemens), innovatieve producten en geweldige carrièremogelijkheden maken allemaal deel uit van jouw baan.

 

 

We houden jou op de hoogte van de laatste trends en de grote investeringsthema’s voor de komende jaren, waaronder cloud, mobile, IoT en analystics. 

We offer

Onze Development afdeling bestaat uit 160 excellente collega’s die elkaar dagelijks inspireren. Het behalen van succes geeft je een enorme kick, maar we geloven er in dat juist de reis ernaartoe de beste herinneringen en leermomenten creëert. Deze successen vieren wij op verschillende manieren: van het uitdelen van complimenten en grote team events tot activiteiten buiten kantoortijden die onze mensen meer laten zijn dan simpelweg collega’s. Denk hier bijvoorbeeld aan onze jaarlijkse BBQ, 6 activiteiten per jaar vanuit de personeelsvereniging en niet te vergeten, elke vrijdag een borrel in onze eigen bar.

 

Waarmee we jouw loopbaan invullen?

 • Zinvolle trainingsmogelijkheden en kennisdeling evenementen voor het vervullen van jouw potentieel
 • Meewerken aan de ontwikkeling van ideeën die daadwerkelijk waarde toevoegen voor onze klanten
 • Tal van voordelen die een gezonde levensstijl stimuleren, zoals de Planon Challenge en een eigen Planon Gym!

 

We bieden je een uitstekende balans tussen werk en privé, samen met een aantrekkelijk salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden hier: voorwaarden Nederland

 

Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Carlijn en zij brengt jou graag in contact met onze developers.

 

 

 

Klaar om je carrière te starten als Java Developer bij een onwijs gezellige organisatie?

Solliciteer direct.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Carlijn Kempees via

0031 6 82820480 or

Carlijn.Kempees@planonsoftware.com