Junior SalesForce Administrator

Zojuist je diploma ontvangen en op zoek naar een afwisselende startersfunctie met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij je verdiepen in business processen, dit omzetten naar technische oplossingen en daarbij dé SalesForce specialist worden? Dan ben je bij Planon aan het juiste adres. 

 

Waarom Planon volgens onze collega’s;

 • Gezellige, ambitieuze collega’s
 • Aandacht voor groei en ontwikkelmogelijkheden
 • Geweldige bedrijfscultuur
 • Internationale organisatie met uitdagende projecten
 • Innovatie 

 

Wij snappen dat je aan het begin van je carrière staat en daar houden wij rekening mee. Je gaat je specialiseren in ’s werelds meest innovatieve CRM systeem, genaamd SalesForce. Wij bieden je de kennis en training tot het niveau waarbij je verantwoordelijk wordt voor het  functionele en technische beheer van deze applicatie Deze kennis heb je nog niet, geen probleem, maar voor ons is het belangrijk dat je een sterke IT affiniteit hebt en open staat om opgeleid tot worden tot dé Salesforce specialist.

 

We zijn groot genoeg om uitdagende carrièremogelijkheden te bieden en klein genoeg om individuele bijdragen te waarderen. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan. 

 

Waarom jij interessant voor Planon bent:

 • Je bent recentelijk afgestudeerd en in het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding (Bij voorkeur in de richting van Bedrijfskundige en/of Informatica)
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
 • Je bent open en gedreven en ontwikkelt je graag tot aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en projectleiders zowel intern als extern

 

Jij krijgt bonuspunten voor: 

 • Kennis van Salesforce, Exact
 • Kennis van Microsoft SQL
 • Kennis van Sales processen

 

Bij Planon werk je op een IT afdeling met een “Cloud First” strategie gefocust op Microsoft Office 365 en de Public / Private / Hybrid Cloud oplossingen binnen Microsoft Azure. De IT-afdeling is onderdeel van het Shared Services Center (SSC) en levert IT-diensten vanuit Nijmegen aan alle vestigingen van Planon wereldwijd. Je werkt samen in een jong en ambitieus team van 11 collega’s met elk hun eigen specialisme.  

The Netherlands Nijmegen Shared Services Less than 3 years

Profile

Binnen Planon staat innovatie voorop, we werken daarom met de laatste technologieën en markt leidende producten zoals SalesForce en Microsoft Azure. Er werken inmiddels meer dan 400 Planon collega’s wereldwijd met SalesForce. Jouw taak als SalesForce Administrator is het beheren en verder uitbouwen van dit platform. Het doel is om onze collega’s zo optimaal mogelijk gebruik te laten maken van deze applicatie. Je zoekt naar oplossingen zodat onze Sales en Services collega’s efficiënter kunnen werken. Dit doe je o.a. door de juiste vragen te stellen  en vervolgens ben je in staat om deze processen om te zetten in technische oplossingen. Ook je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en ben je straks in staat om technische tweedelijns support vragen te behandelen. Samen met je collega’s blijven jullie innoveren zodat we dit platform kunnen blijven uitbouwen om zo het beste en meest efficiënte resultaat te behalen.

 

Wanneer je afgelopen maand bij Planon gewerkt had, was jij verantwoordelijk voor:

 • Het omzetten van Businessvragen naar een technische oplossing binnen de applicaties die Planon tot zijn beschikking heeft
 • Het automatiseren van manuele processen binnen SalesForce, bijvoorbeeld d.m.v. SalesForce Flow
 • Het implementeren van nieuwe onze nieuwe organisatie structuur in SalesForce
 • Het implementeren van Add-ins in Salesforce, bijvoorbeeld Showpad

 

Onze missie is het leveren van software-oplossingen die onze klanten in staat stellen hun uitdagingen effectief op te lossen – en dat zal intern ook zo moeten zijn en is geen eenvoudige taak. Om onze missie te vervullen, zul jij ondernemend, klantgericht en analytisch moeten zijn.  

We offer

Het behalen van succes geeft je een enorme kick, maar we geloven er in dat juist de reis ernaartoe de beste herinneringen en leermomenten creëert. Buiten je comfortzone is waar het allemaal gebeurt en deze successen vieren wij op verschillende manieren: van het uitdelen van complimenten en grote team events tot activiteiten buiten kantoortijden die onze mensen meer laten zijn dan simpelweg collega’s. Denk hier bijvoorbeeld aan onze jaarlijkse BBQ, 6 activiteiten per jaar vanuit de personeelsvereniging en niet te vergeten, elke vrijdag een borrel in onze eigen bar.

 

Waarmee we jouw loopbaan invullen? 

 • Vliegende start in een jong en energiek team
 • Integrale kennis van onze Sales en Services process
 • Zinvolle trainingsmogelijkheden voor het vervullen van jouw potentieel 
 • Tal van voordelen die een gezonde levensstijl stimuleren, zoals de Planon Challenge en een eigen Planon Gym!

 

We bieden je een uitstekende balans tussen werk en privé, samen met een aantrekkelijk en concurrerend salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket. Benieuwd hoe het is om bij Planon te werken? Bekijk onze specifieke arbeidsvoorwaarden hier: voorwaarden Nederland.

 

Wil je meer informatie voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Carlijn en zij brengt jou graag in contact met onze collega’s.

 

Zie jij jezelf als aanstormend SalesForce talent?

Solliciteer direct.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Carlijn Kempees via

0031 6 82820480 or

Carlijn.Kempees@planonsoftware.com