Lead Solution Developer Finance (Java)

Is het ontwikkelen van software jouw passie? En heb je affiniteit met Financiële oplossingen, dan ben jij de Java expert die we zoeken.

 

Voor deze specifieke rol zoeken we een ervaren Software Engineer om ons Financiële Development team te versterken. Met dit team bouw je nieuwe oplossingen voor de grote corporate klanten die zwaar leunen op de financiële footprint binnen Planon. Deze nieuwe ontwikkelingen liggen op het gebied van leaseboekhouding, kostenafrekening, kosten- en offerteoplossingen en kapitaalprojectbeheer. Als Lead Solution Developer ligt je focus op waarde toevoegen voor de klant. Je bent actief betrokken bij de werkzaamheden van je team en helpt ze om de klantvraag te vertalen naar software oplossingen, je bent daarbij zelf ook dagelijks met programmeren bezig. Kwaliteit is voor jou een belangrijke drijfveer en je pakt daarin dus een actieve rol. Je gaat aan de slag met een zeer ervaren team van Software Developer, Testers, (User experience) Designers en Product Managers. 

 

Gepassioneerd over coderen: jouw functie

Als IT-professional, wil je werken aan innovaties die ertoe doen. Bij Planon kan dat. Onze missie is om de beste te zijn door het leveren van in-house softwareoplossingen die onze klanten in staat stellen hun facilitaire en vastgoeduitdagingen effectief op te lossen.

 

We hebben jou nodig om onze web-based enterprise producten te ontwikkelen, samen met jouw multidisciplinaire scrum teamleden. We dagen je uit bij elke stap die we zetten: wereldberoemde merken, innovatieve producten en geweldige carrièremogelijkheden maken allemaal deel uit van jouw baan.

 

We houden jou op de hoogte van de laatste trends en de grote investeringsthema’s voor de komende jaren, waaronder cloud, mobile, IoT en analystics. 

 

Als Lead Solution Developer voeg je waarde toe op veel manieren zoals bijvoorbeeld:

 • Succesvol ontwikkelen van gebruikersvriendelijke softwareoplossingen;  
 • Programmeren met voornamelijk Java,maar dat kan je uitbreiden naar JavaScript, Angular JS, Apache Cordova, Gradle, Wildfly, Tomcat, Oracle, MS SQL en nog veel meer. 
 • Het is jouw tweede natuur om het overzicht te behouden, je communiceert proactief met je collega’s en merkt het al snel op als er bijvoorbeeld een misverstand dreigt te ontstaan. 
 • Samen met je team continu verbeteren en daarbij natuurlijk ook werken aan je eigen ontwikkeling 
The Netherlands Nijmegen Development 5-10 years

Profile

Waar zouden we zijn zonder passie voor softwareontwikkeling? Deze passie zien we ook graag in jou en willen we graag dat jij die deelt met jouw collega’s. Je bent het type waar collega’s op afstappen om te vragen of je mee kunt kijken naar een rare bug of als men vast loopt in een code review. Als er dan een technische keuze gemaakt moet worden heb jij je mening klaar en ben je niet bang om de beslissing te nemen. Samen met de Product Owner ben je de drijvende kracht in je team. Je houdt focus op het doel en samen met je team bepaal je de reis er naar toe en stuur je bij waar nodig. Open en transparant, dat zijn de belangrijkste eigenschappen die we in jou willen zien. Daarnaast adem je kwaliteit en sta je achter jouw technische vaardigheden en weet je dit perfect te combineren met een pragmatische mentaliteit.

 

Onze ideale kandidaten voldoet glansrijk aan onderstaande criteria:

 • Een Bachelor- of Masterdiploma binnen (Bedrijfskundige) Informatica of soortgelijk 
 • Kennis van accounting is een grote pre.  
 • Minimaal acht jaar ervaring als Software Developer of Software Engineer, bij voorkeur met Java en/of JavaScript 
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal 
 • Je bent een teamspeler en waar nodig neem jij de leidingen ben je niet bang om besluiten te nemen.

 

We offer

Onze groeiende Development afdeling bestaat uit 180 excellente collega’s die elkaar dagelijks inspireren. Het behalen van een doel geeft een kick, maar juist de reis ernaartoe geeft voldoening en creëert de beste leermomenten. Successen vieren we op verschillende manieren: van het uitdelen van complimenten en grote team events tot spare-time initiatieven die onze mensen nader tot elkaar brengen.

 

We zijn groot genoeg om stimulerende carrièremogelijkheden te bieden en klein genoeg om individuele bijdragen te waarderen. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

 

 

Waarmee we jouw loopbaan invullen?

 • Zinvolle trainingsmogelijkheden voor het vervullen van jouw potentieel 
 • Meewerken aan de ontwikkeling van ideeën die daadwerkelijk waarde toevoegen voor onze klanten 
 • Tal van voordelen die een gezonde levensstijl stimuleren 

 

We bieden je een uitstekende balans tussen werk en privé, samen met een aantrekkelijk en concurrerend salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket. Benieuwd hoe het is om bij Planon te werken? Bekijk onze specifieke arbeidsvoorwaarden hier: voorwaarden Nederland

 

 

Weet jij specifieke klantvragen te vertalen naar softwareoplossingen voor onze 2500 internationale klanten?

Solliciteer direct en wij brengen je graag in contact met onze collega's. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Carlijn Kempees via

0031 6 82820480 or

Carlijn.Kempees@planonsoftware.com