Meewerkstage Software Developer

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen het reduceren van kosten.

Passie voor software 
Is software jouw passie? Heb je ervaring met Java en/of Javascript of wil je het samen met ons ontdekken? Ben je leergierig en heb je zin om er iets van te maken? Heb je daarnaast een no-nonsense mentaliteit? Kom dan bij ons stage lopen!

 

“Ontdek stage lopen in een internationale organisatie en zet jouw persoonlijke ontwikkeling op één! ” 

Als meewerkstagiair(e) binnen software development krijg je de kans om aan een eigen opdracht te werken, prototypes te bouwen en te werken in één van onze agile teams. Je kunt ontzettend veel leren.

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Gedrevenheid en passie voor programmeren vinden wij het belangrijkste. Verder houden we van mensen met humor en een leergierige, ondernemende en “hands-on” mentaliteit. Niet bang om een vraag te stellen, maar ook in staat om eerst even zelf op zoek te gaan naar een antwoord. Dus heb je de ambitie om ook in je meewerkstage het beste uit jezelf te halen, dan is Planon voor jou de perfecte omgeving.


We zijn op zoek naar: 

  • Meewerkstagiair(e) met een (technische) bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld (technische) informatica of een vergelijkbare opleiding. 
  • Interesse in het toepassen van je ‘eigen’ oplossing 
  • Je bent open, transparant en voelt je comfortabel bij het dragen van verantwoordelijkheid. 

We offer

De Product Development afdeling bestaat uit ruim 100 enthousiaste en gedreven collega’s. Tijdens jouw meewerkstage word je ondersteund door een ervaren software developer in het team waarin je werkt. Je komt te werken bij een wereldmarktleider in een internationale omgeving, maar met een sterk lokaal en sociaal karakter. 
 
Het betreft een stage van februari tot en met juni (5 maanden). Voor een fulltime meewerkstage is de stagevergoeding €385,- bruto. Stel jij de juiste vragen om alle benodigde details te verkrijgen voor optimale softwareconfiguratie?  
 
Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn. 
 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com