Afstudeer stagiair(e) AI Developer

Wil jij als developer ervaring opdoen bij dé wereldmarktleider op het gebied van Real Estate & Facility Management en Service Provider Software in een informele werkomgeving op het gebied van AI? Planon zoekt jou!

Je ontwerpt en ontwikkelt mee in het Solution Center Service Providers aan een integratie met externe Artificial Intelligence oplossingen voor het automatisch genereren en optimaliseren van werkschema’s voor de service engineers binnen grote service providers.

Het Solution Center Service Providers is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van software oplossingen voor vaak internationaal opererende Service Providers.

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Aangezien je gedurende jouw stage veel te maken krijgt met werkzaamheden zowel op het gebied van design als realisatie is het noodzakelijk dat je gedegen kennis hebt omtrent en een passie voor software ontwikkeling en AI in het bijzonder.

Je voldoet aan de volgende criteria:

  •  Je volgt een opleiding in de richting van informatica
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
  • Je kunt zelfstandig werken en bent bereid om je handen uit je mouwen te steken
  • Kennis van en ervaring met programmering en complexe algoritmes

We offer

De stage betreft wekelijks (minimaal) 4 werkdagen voor een duur van ca. 5 maanden. Het succesvol afronden van jouw studie heeft de hoogste prioriteit. Voor of na de tentamentijd haal je de desbetreffende uren in overleg weer in. Het hoofdkantoor van Planon is gevestigd in Nijmegen en is goed per openbaar vervoer bereikbaar. In tijden van Corona zal beperkt op kantoor worden gewerkt en veelal in de thuissituatie. Planon biedt hiervoor een uitstekende infrastructuur.

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds verandert. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur. De stagevergoeding betreft €450,- bruto op basis van een fulltime afstudeerstage.

 Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stage lopen bij Planon kan zijn!

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com