Ervaren Functional Designer / Product Owner Finance

Heb je affiniteit met Financiële software oplossingen? En creëer je synergie tussen de klantvraag en hetgeen onze software teams ontwikkelen? Dan ben jij de ervaren Functional Designer die we zoeken.

 

Voor deze specifieke rol zoeken we een ervaren Designer om ons Financiële Development team te versterken. Met dit team bouw je nieuwe oplossingen voor de grote corporate klanten die zwaar leunen op de financiële footprint binnen Planon. Deze nieuwe ontwikkelingen liggen op het gebied van leaseboekhouding, kostenafrekening, kosten- en offerteoplossingen en kapitaalprojectbeheer. 
Als Ervaren Designer lever je een belangrijk bijdrage aan onze teams. Je zorgt dat de juiste vragen gesteld worden, zodat de beste oplossing gebouwd kan worden. Je snapt wat de Product manager of klant zegt en weet te achterhalen wat eigenlijk wordt bedoeld.  

 

Gepassioneerd over het vertalen van klantwensen naar een software design: jouw functie

Als IT-professional, wil je werken aan oplossingen die ertoe doen. Bij Planon kan dat. Onze missie is om de beste te zijn door het leveren van in-house softwareoplossingen die onze klanten in staat stellen hun facilitaire en vastgoeduitdagingen effectief op te lossen. De Designer functioneert als spin in het web tussen onze klanten, onze Solution Centers en de ontwikkelteams.

 

We hebben jou nodig om de behoeftes van onze klanten te vertalen naar een oplossing in onze web-based enterprise producten, samen met jouw multidisciplinaire scrum teamleden. We dagen je uit bij elke stap die we zetten: wereldberoemde merken, innovatieve producten en geweldige carrièremogelijkheden maken allemaal deel uit van jouw baan.

 

We houden jou op de hoogte van de laatste trends en de grote investeringsthema’s voor de komende jaren, waaronder cloud, mobile, IoT, analystics en AI. 

 

Als Ervaren Designer, voeg je waarde toe op veel manieren:

 • Succesvol vertalen van klantbehoeften naar gebruikersvriendelijke software oplossingen die toepasbaar zijn voor meerdere klanten;  
 • Het uitwerken van complexe bedrijfsprocessen tot begrijpelijke concepten en een zo simpel mogelijke oplossing. 
 • Samenbrengen van verschillende visies en ideeën en vertalen naar specificaties van de te bouwen oplossing. 
 • Vastleggen van specificaties in heldere en eenvoudige grafische modellen. 
 • Samen met je team continu verbeteren en daarbij natuurlijk ook werken aan je eigen ontwikkeling. 
The Netherlands Nijmegen Product Development 3-5 years

Profile

Waar zouden we zijn zonder passie voor softwaredesign? Deze passie zien we ook graag in jou en willen we graag dat jij die deelt met jouw collega’s. Je bent niet vies van details en je bent in staat om de technische haalbaarheid van een oplossing in te schatten. Het belangrijkste is je analytische kracht gecombineerd met een hands-on mentaliteit en gevoel voor technologie. Daarnaast adem je kwaliteit en sta je achter jouw beslissingen en voel je je comfortabel bij het dragen van verantwoordelijkheid. Je stelt heldere modellen op, die bijdragen aan de validatie van de specificaties en om de specificaties over te dragen aan het ontwikkelteam. Samen met het team werk je de ‘user stories’ verder uit en stel je de backlog op.

 

Onze ideale kandidaten voldoet glansrijk aan onderstaande criteria:

 • Een Bachelor- of Masterdiploma binnen (Bedrijfskundige) Informatica of soortgelijk. 
 • 3 tot 8 jaar ervaring met of kennis van ontwikkelen van IT oplossingen (requirements management, informatie analyse, functioneel ontwerpen en/of testen). 
 • Kennis van accounting is een grote pre. 
 • Bij voorkeur ervaring met of kennis van Object Oriented Design en/of User Centered Design / Interaction Design.  
 • Ervaring met data modelering is een grote pre.  
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. 
 • Je persoonlijke ambitie om je te blijven ontwikkelen en daarmee bijdragen aan de Planon ambitie om onze positie als wereldmarktleider te behouden. 

We offer

Onze groeiende Development afdeling bestaat uit 180 excellente collega’s die elkaar dagelijks inspireren. Het behalen van een doel geeft een kick, maar juist de reis ernaartoe geeft voldoening en creëert de beste leermomenten. Successen vieren we op verschillende manieren: van het uitdelen van complimenten en grote team events tot spare-time initiatieven die onze mensen nader tot elkaar brengen.

 

We zijn groot genoeg om stimulerende carrièremogelijkheden te bieden en klein genoeg om individuele bijdragen te waarderen. Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

 

Waarmee we jouw loopbaan invullen? 

 • Zinvolle trainingsmogelijkheden voor het vervullen van jouw potentieel. 
 • Meewerken aan de ontwikkeling van ideeën die daadwerkelijk waarde toevoegen voor onze klanten. 
 • Tal van voordelen die een gezonde levensstijl stimuleren. 

 

We bieden je een uitstekende balans tussen werk en privé, samen met een aantrekkelijk en concurrerend salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket. Benieuwd hoe het is om bij Planon te werken? Bekijk onze specifieke arbeidsvoorwaarden hier: voorwaarden Nederland

 

Weet jij specifieke klantvragen te vertalen naar softwareoplossingen voor onze 2500 internationale klanten?  
Solliciteer direct en wij brengen je graag in contact met onze collega’s! 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Misha Wittkowski via

+31 6 1221 5800 or

Misha.Wittkowski@planonsoftware.com