Meewerkstage Multimedia Design & Content Creatie

Wil jij de sterke internationale groeistrategie van Planon mee vormgeven door ons employer brand wereldwijd goed de markt in te zetten? En lijkt het je leuk om onze social mediakanalen verder te professionaliseren? Dan is dit jouw ideale stage! 

Als stagiair(e) Multimedia Design & Content Creatie ben je onderdeel van Planon’s Global HR-afdeling. Vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen worden beslissingen genomen voor de werving en selectie voor al onze kantoren wereldwijd. Jouw taak binnen dit team is het creëren- en uitzetten van een breed scala content.


Jouw mooie video’s, foto’s en/of grafisch designs gaan ervoor zorgen dat potentiële medewerkers overtuigd worden om te solliciteren bij Planon.

Onze stagiair aan het woord:

“Begin september ben ik, vanuit mijn opleiding Creative Business aan de hogeschool Saxion, begonnen aan mijn meewerkstage bij Planon. Bij Creative Business staat creativiteit centraal en leer je als geen ander hoe je tekst, beeld, video en techniek kunt combineren. Dit is dan ook wat ik bij Planon in de praktijk kan brengen. Tijdens mijn stage is het de bedoeling om verschillende content te creëren voor o.a. de socials van Planon met als doel: Planon nog beter neer te zetten op de arbeidsmarkt.

Bij Planon wordt eigen initiatief erg gewaardeerd en dit is zeker fijn wanneer je vol zit met ideeën! Het creëren van de content doe ik voornamelijk met de programma’s van Adobe Creative Cloud. Zo varieert het van illustraties gemaakt met Illustrator tot animaties met After Effects.

Na de eerste paar weken bij Planon merkte ik gelijk al de fijne werksfeer en open cultuur. Dit zorgde ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn stage ging. In februari ga jij het stokje overnemen en word jij verantwoordelijk voor het verder creëren en uitzetten van de juiste content! Door middel van foto, video en grafisch ontwerp geef je de mensen een goed beeld van de werksfeer binnen Planon. Je zal voortborduren op de huidige Employer Branding strategie. Daarnaast zijn we natuurlijk ook benieuwd naar jouw eigen creatieve ideeën! Je stage bij Planon? Ik raad het iedereen aan.”


– Esmé Mackaay, Stagiaire Multimedia Design & Content Creatie

  

 

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Planon is een wereldwijde marktleider in softwareoplossingen voor Facility Management en Vastgoed met meer dan 750 medewerkers in 12 landen. Onze softwareoplossingen en – diensten verbinden mensen, gebouwen en assets met elkaar en juist dat maakt dat de meest toonaangevende merken graag met ons samenwerken. Door de enorme wereldwijde groei is er enorm veel vraag naar nieuwe medewerkers. Het werven van nieuwe medewerkers is tegenwoordig vaker een uitdaging dan vanzelfsprekendheid en daarom hebben wij jouw hulp nodig!

 

“Ontdek hoe gaaf het is om de groeistrategie van Planon mee vorm te geven en de juiste collega’s te vinden voor onze wereldwijde organisatie”

 

Planon is op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en gedreven nieuwe medewerkers. Een sterk employer brand draagt bij in het aantrekken van deze talenten. Denk aan het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van Recruitment campagnes zowel online als offline. Ook het produceren van nieuwe inspirerende content (video’s, blogs, nieuwsitems etc.) op onze onlinekanalen is van essentieel belang. Je werkt samen met het recruitment team bestaande uit 4 collega’s.

 

Wij zijn op zoek naar een meewerk stagiair(e) die het employer brand van Planon nog sterker de markt in kan zetten. Verder heb je interesse voor film, foto en grafisch design en barst je van de goede ideeën.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een HBO of WO-opleiding in de richting van Marketing, Creative Business of CMD.
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief.
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je hebt ervaring met het creëren van inspirerende content en je bent bekend met Adobe Creative Cloud (met name: Illustrator, Photoshop, Lightroom, InDesign en After Effects)
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift.

We offer

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag, mocht de situatie het dan weer toelaten, een borrel in onze eigen bar. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

Het betreft een stage van september 2021 tot en met januari 2022 (5 maanden). Voor een fulltime meewerkstage is de stagevergoeding € 385,- bruto per maand.

 

Ben jij communicatief sterk en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk en leerzaam stagelopen bij Planon is!

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com