Meewerkstage Verbetering Informatievoorziening Support & Cloud

Heb jij naast klantgerichtheid een open persoonlijkheid en een analytisch vermogen? Dan zoeken wij jou!


Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen en het reduceren van kosten.

 

 “Ontdek stagelopen in een internationale organisatie en zet jouw persoonlijke ontwikkeling op één! ”


Je maakt deel uit van een team van meer 20 Support Consultants en zij zijn het eerste aanspreekpunt voor wereldwijde accounts, internationale partners en collega’s over de hele wereld om vragen over de Planon software te beantwoorden. Deze vragen kunnen zowel functioneel als technisch zijn. Meer dan 95% van alle tickets worden binnen de unit opgelost. We werken nauw samen met de afdeling Development, die verantwoordelijk is voor alle softwarewijzigingen.

Wat ga je doen? Planon Support heeft de behoefte om de documentatie naar niet alleen klanten, maar ook interne stakeholders te verbeteren. De documentatie en uitingen zijn verbonden  met onze klantenportaal. Het doel is om meer duidelijkheid te geven over de inhoud van onze dienstverlening en een heldere afbakening van onze diensten in onze contracten. Resultaten uit deze opdracht zullen dus zijn; marktconforme, externe documentatie van onze dienstverlening in  een voor klanten begrijpelijke taal. En een moderne, online weergave van deze documentatie. Uiteindelijk zorgt dit voor minder vragen en meer klanttevredenheid.

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

  • Opzoek naar een meewerkstage
  • HBO of WO
  • IT affiniteit
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt een open persoonlijkheid, bent analytisch, klantgericht en kunt onafhankelijk werken. Daarnaast ben je geïnteresseerd om binnen een ambitieuze en internationale organisatie te werken

We offer

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur. Het betreft een stage vanaf september 2021 maar in overleg kan je ook eerder starten. De stagevergoeding betreft € 385,00 bruto per maand op basis van een fulltime meewerkstage.Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com