Meewerk stagiair(e) Multimedia Designer

Als stagiair(e) Multimedia Designer bij Planon de ultieme kans krijgen om betrokken te worden in klant speciefieke trajecten? Of zelfs in meerdere lopende projecten? Dat kan!

Je levert actief een bijdrage aan de dagelijkse werkzaamheden van het Planon Global Learning Team. Je zult op verschillende manieren betrokken worden bij lopende projecten, zodat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden van dit team in een internationaal opererend softwarebedrijf.

 

Het Global Learning Team is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van alle interne en externe leeroplossingen voor zowel de Nederlandse als internationale vennootschappen die deel uitmaken van de Planon Groep.

 

Ervaringen van eerdere stagiair

“Ik heb mijn meewerkstage bij Planon ervaren als een leuke en leerzame periode. Tijdens mijn stage ben ik bezig geweest met één grote opdracht, waarbij onderzoek, planning, communicatie en vooral het creëren van content de voornaamste activiteiten waren. Buiten de hoofdopdracht heb ik ook kleinere werkzaamheden verricht voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierdoor was er per week veel variatie in mijn activiteiten, wat ik erg prettig vond. Planon heeft mij geholpen bij mijn zelfontwikkeling als Content Designer, mede te danken aan de goede begeleiding van mijn collega’s. Met deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat ik een goede basis gelegd heb voor de volgende stappen in mijn carrière.’’

– Kenneth van der Meijde, Communication & Multimedia student

 

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het leveren van een bijdrage omtrent het ontwerpen en vormgeven van diverse leeroplossingen van het Global Learning Team.

 

Daarnaast ga je actief betrokken worden in lopende (sub)projecten, zoals klant specifieke trajecten en je krijgt de mogelijkheid om diverse (team)meetings bij te wonen. Jouw werkplek is normaliter tezamen met learning specialisten en trainers in één ruimte waardoor je een breder perspectief krijgt op gebied van leren en ontwikkelen.  

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Aangezien je gedurende jouw stage veel te maken krijgt met uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van design, is het noodzakelijk dat je gedegen kennis hebt omtrent design en ook een passie hebt voor leren. Secuur werken is van belang en een goede beheersing van de Engelse taal is ook belangrijk.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een opleiding in de richting van communicatie & multimedia design.
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent bereidt om je handen uit je mouwen te steken.
  • Kennis van Adobe Creative Cloud: (InDesign, Photoshop, Illustrator, After Effects en Première).
  • Affiniteit met animaties en video.

We offer

De stage betreft wekelijks (minimaal) 4 werkdagen voor een duur van ca. 5 maanden per september 2021. Het succesvol afronden van jouw studie heeft de hoogste prioriteit. Voor of na de tentamentijd haal je de desbetreffende uren in overleg weer in. De stagevergoeding is €385,00 bruto gebaseerd op een fulltime werkweek. Het Global Learning Team van Planon is gevestigd in het hoofdkantoor in Nijmegen en is goed per openbaar vervoer bereikbaar.

 

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorg dragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. 

 

Voor stagiairs wordt er vooraf geen assessment afgenomen; de on-boarding procedure bestaat uit een kennismakingsgesprek waarin wordt gekeken of er een wederzijdse match is.

 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stage lopen bij Planon kan zijn!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com