Afstudeerstage Innovation Lab

Heb jij interesse in SMART buildings, IOT, Robotics, AI, 3D-printing, VR/Augmented Reality en/of Machine learning? Lees dan snel verder!

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen en het reduceren van kosten.

 “Ontdek stagelopen in een internationale organisatie en zet jouw persoonlijke ontwikkeling op één! ”

Als afstudeerder binnen het Planon Innovation Lab, experimenteer je met nieuwe technologieën om gebouwen (meer) SMART te maken. Een Planon applicatie bevat veel informatie over het gebouw van onze klanten. Denk aan informatie over het gebouw zelf, de ruimtes in een gebouw, de mensen en de gekopppelde installaties. Aan de hand van die informatie worden in Planon diverse processen aangestuurd voor gebouwbeheer, facilitaire zaken, onderhoud, energiegebruik, etc. Die processen kunnen nog efficiënter en uitgebreid worden met behulp van nieuwe technologieën. Zo kunnen we met behulp van sensoren omgevingsvariabelen (Co2, temperatuur, stofdeeltjes, etc.) meten en in Planon opslaan. En omdat het gebouwbeheerssysteem ook aan Planon is gekoppeld, kunnen we automatisch verbeteracties doorvoeren.

Een ander voorbeeld zijn camera’s die kunnen detecteren dat er regelmatig (te) veel mensen bij elkaar staan op bepaalde plekken in een gebouw (denk aan de 1,5 meter afstand regel vanwege COVID-19 maatregelen). Daarop kunnen gebouwbeheerders maatregelen nemen. Alle data van sensoren, camera’s en gekoppelde systemen komen terecht in de Planon database. De diversiteit aan manieren om meer data toe te voegen neemt alleen maar toe, zo ook het aantal toepassingen dat die data kan gebruiken. De Planon applicatie is voor (SMART)gebouwen het systeem dat de linking-pin vormt.

Om onze kennis te vergroten en onze klanten nog beter te ondersteunen, zoeken wij studenten die ons helpen met onderzoek naar toepassingsgebieden op het gebied van gebouwbeheer en onderwerpen als SMART buildings, IOT, Robotics, AI, 3D-printing, VR/Augmented Reality, Machine learning.

Heb jij een grote interesse of specialisatie in een van deze of gerelateerde gebieden en wil je onderzoeken hoe je daarmee gebouwbeheer kunt verbeteren? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek over een mogelijke opdracht binnen Planon.

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

  • Afstudeerder
  • HBO/WO
  • Interesse en/of studie in bovengenoemde onderwerpen

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je hebt kennis van Microsoft Office, zoals Word, Outlook en Excel
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig

We offer

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur. Het betreft een stage vanaf september 2021. De stagevergoeding betreft €450,- op basis van een fulltime afstudeerstage.


Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com