Afstudeerstage Software Development

Aan een eigen opdracht werken, prototypes bouwen en werken in één van onze agile teams? Als afstudeerder binnen software development krijg jij deze kans!

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen het reduceren van kosten.

 

Passie voor software

Is software jouw passie? Heb je ervaring met Java en/of Javascript of wil je het samen met ons ontdekken? Ben je leergierig en heb je zin om er iets van te maken? Heb je daarnaast een no-nonsense mentaliteit? Kom dan jouw afstudeeropdracht bij ons doen.

 

“Ontdek stagelopen in een internationale organisatie en zet jouw persoonlijke ontwikkeling op één! ”

 

Als afstudeerder binnen software development krijg je de kans om bijzondere onderzoeken te doen, prototypes te bouwen en te werken in één van onze agile teams. Je kunt ontzettend veel leren en we willen graag samen met jou een uitdagende opdracht formuleren die past bij jouw interesses en ambities.

 

  • Als afstudeerder software development maak je deel uit van één van de agile teams in Nijmegen.
  • Je komt in aanraking met de grote innovatiethema’s van dit moment, zoals Mobile Development, Cloud, Analytics, Planon as a Platform en natuurlijk Internet of Things.

 

The Netherlands Nijmegen Students

Profile

Gedrevenheid en passie voor programmeren vinden wij het belangrijkste. Verder houden we van mensen met humor en een leergierige, ondernemende en “hands-on” mentaliteit. Niet bang om een vraag te stellen, maar ook in staat om eerst even zelf op zoek te gaan naar een antwoord. Dus heb je de ambitie om ook in je afstudeerstage het beste uit jezelf te halen, dan is Planon voor jou de perfecte omgeving.

 

Wij zijn op zoek naar:

 

  • Afstudeerder met een (technische) bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld (technische) informatica of een vergelijkbare opleiding.
  • Interesse in het toepassen van je ‘eigen’ oplossing
  • Je bent open, transparant en voelt je comfortabel bij het dragen van verantwoordelijkheid.

We offer

De afdeling Product Development bestaat uit ruim 100 enthousiaste en gedreven collega’s. Jouw afstudeerstage wordt ondersteund door een ervaren software developer. Je komt te werken bij een wereldmarktleider in een internationale omgeving, maar met een sterk lokaal en sociaal karakter.

 

Binnen Planon, bestaan een 4-tal Solution centers wie verantwoordelijk is voor een specifiek marktsegment. Ieder solution center zal zijn eigen best practice willen ontwikkelen voor het succesvol kunnen verkopen en implementeren van het Planon product.

De afstudeeropdracht omvat het realiseren van een stukje software voor het automatiseren van het bouwen van een best practice configuratie door een Solution center. Voor de toekomst is verwacht dat ook partners hun eigen best practice willen leveren aan klanten.

 

Het betreft een stage van september 2021 tot en met januari 2022 (5 maanden). De stagevergoeding is €450,- bruto per maand op fulltime basis.

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com