Meewerkstagiair(e) Learning

Wil jij als aanstormend talent op gebied van Learning & Development ervaring opdoen bij dé wereldmarktleider op het gebied van Real Estate & Facility Management Software in een informele werkomgeving? Dan zoekt Planon jou!


Het Global Learning Team is verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van alle interne én externe leeroplossingen voor zowel de Nederlandse als internationale vennootschappen die deel uitmaken van de Planon Groep.

Je levert een actieve bijdrage aan de dagelijkse werkzaamheden van het Planon Global Learning Team. Je zult op verschillende manieren betrokken worden bij lopende projecten, zodat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden van dit team in een internationaal opererend softwarebedrijf.

Naast de dagelijkse werkzaamheden lever je ook een bijdrage aan het ontwerpen en ontwikkelen van diverse leeroplossingen van het Global Learning Team. Daarnaast word je actief betrokken in lopende (sub)projecten, zoals klantspecifieke trajecten en woon je diverse (team)meetings bij. Samen met learning specialisten, learning developers, trainers en multimedia designers pak je diverse projecten mee aan, waardoor je een breder perspectief krijgt op gebied van leren en ontwikkelen. Je krijgt daarnaast de mogelijheid om mee te kijken (en te ondersteunen) bij de (online) trainingen die wij verzorgen.

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Aangezien je gedurende jouw stage te maken krijgt met uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van Learning & Development, is het noodzakelijk dat je gedegen kennis hebt van interne en externe leer- en opleidingsvraagstukken. Ook heb je zelf een passie voor leren. Samenwerken is in ons team van groot belang, evenals secuur kunnen werken. Omdat wij een international opererende organisatie zijn, vragen we daarnaast om een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je bent derde- of vierderjaars student aan de studie Learning & Development in Organisations of een vergelijkbare studie, zoals Opleidingskunde.
  • Je voert een opdracht uit voor Praktijkleren
  • Je hebt affiniteit met online en blended leren
  • Je kunt zelfstandig werken en bent bereid de handen uit de mouwen te steken
  • Je hebt kennis van de meest gebruikte tools in MS office (Outlook, PowerPoint, Word, Excel, Teams)
  • Je hebt kennis van Authoring tools zoals Articulate Rise en Storyline of bent bereid dit te leren
  • Je bent leergierig, gedreven, enthousiast en proactief

We offer

We bieden een stageplek voor minimaal 4 dagen per week, gedurende 5 maanden. Het succesvol afronden van jouw studie heeft de hoogste prioriteit. Voor of na de tentamentijd haal je eventueel gemiste uren in overleg weer in. De stagevergoeding is €385,00 bruto gebaseerd op een fulltime werkweek. Het Global Learning Team van Planon is gevestigd in het hoofdkantoor in Nijmegen (nabij station en winkelcentrum Dukenburg) en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op dit moment werken we (deels) thuis. Bij Planon krijg je als stagiaire de mogelijkheid om naast de activiteiten voor je studie, ook aan je eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorg dragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uitvoeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur. Als stagiair(e) ben je volledig onderdeel van deze Planon cultuur. Bij Planon proef je van het werken in een steeds veranderende internationale organisatie.

De stage-solliciatieprocedure bestaat uit een kennismakingsgesprek, waarin we kijken of er een wederzijdse match is.Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stage lopen bij Planon kan zijn!

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com