Afstudeerstage Sales

Ben jij klaar om ons Salesteam te versterken en heb je affiniteit met de zorgsector? Kom dan afstuderen bij Planon en help ons deze markt nog beter te begrijpen. Een mooie kans om binnen een commercieel bedrijf af te studeren met een focus op de non-profit sector!

Ons Salesteam in Nijmegen is onderverdeeld in twee teams: profit en non-profit. Samen zijn we verantwoordelijk voor het generen van nieuwe klanten en het behouden van duurzame klantrelaties en upsell bij onze bestaande klanten binnen Nederland. Sales werkt intensief samen met het Servicesteam welke verantwoordelijk is voor de implementatie van onze software bij klanten. Binnen het Salesteam zijn wij nu op zoek naar een afstudeerstagiair(e) die de focus kan leggen binnen de zorgsector. Aangezien de zorg een containerbegrip is willen wij beter begrijpen hoe deze markt in elkaar zit en waar de kansen vanuit Planon perspectief liggen. Binnen de zorg kun je meerdere segmenten onderscheiden zoals ziekenhuizen, Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en Gehandicaptenzorg (VGN) instellingen. Is hier mogelijk nog een vijfde segment die wij niet in beeld hebben die we moeten toevoegen? Zo ja, welke is dit, hoe groot is de markt, waarom moeten wij ons hier op focussen?

“Als afstudeerder binnen de afdeling Sales krijg je vrijheid om je eigen werk in te delen en om écht iets toe te voegen aan ons beleid”

 

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die niet bang is om onbekend terrein te betreden. Wij willen graag jouw visie horen. Verder houden we van personen met humor, een leergierige, ondernemende en “hands-on” mentaliteit.

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een hbo of wo opleiding richting Sales, Commerciële Economie of gerelateerd
  • Je durft initiatief te nemen
  • Je hebt een proactieve werkhouding
  • Je hebt een ondernemende instelling
  • Je bent niet bang om zelfstandig aan de slag te gaan
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal

We offer

Bij Planon krijgen afstudeerders de mogelijkheid om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult jouw werkzaamheden grotendeels zelfstandig mogen uitvoeren maar komt ook in een team terecht die je graag helpt en altijd openstaat voor jouw ideeën. Naast dat er binnen Planon een informele werkcultuur heerst is, is deze ook voelbaar in het team zelf. Als afstudeerder ben je daar natuurlijk onderdeel van.

Het betreft een afstudeerplek voor minimaal 5 maanden. Jouw stagevergoeding is € 450,00 bruto per maand gebaseerd op een fulltime werkweek.

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stage lopen bij Planon kan zijn!

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com