Afstudeerstage IoT technologie voor Building Management

Lijkt het jou leuk om de mogelijkheden en potentie van een nieuw soort geavanceerde IoT sensor te onderzoeken die de onderhoudsconditie van gebouwen kan meten? Lees dan snel verder!

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen en het reduceren van kosten.

 “Ontdek stagelopen in een internationale organisatie en zet jouw persoonlijke ontwikkeling op één! ”

Binnen het Planon Innovation Lab, experimenteren we met nieuwe technologieën om gebouwen (meer) SMART te maken. Een Planon applicatie bevat veel informatie over het gebouw van onze klanten. Denk aan informatie over het gebouw zelf, de ruimtes in een gebouw, de mensen en de gekopppelde installaties. Aan de hand van die informatie worden in Planon diverse processen aangestuurd voor gebouwbeheer, facilitaire zaken, onderhoud, energiegebruik, etc. Die processen kunnen nog efficiënter en uitgebreid worden met behulp van nieuwe technologieën. Zo kunnen we met behulp van sensoren omgevingsvariabelen (Co2, temperatuur, stofdeeltjes, etc.) meten en in Planon opslaan. En omdat het gebouwbeheerssysteem ook aan Planon is gekoppeld, kunnen we automatisch verbeteracties doorvoeren.


Om onze kennis te vergroten en onze klanten nog beter te ondersteunen, zoeken wij een afstudeerder die een nieuwe soort geavanceerde IoT sensor gaat onderzoeken. Deze sensor kan de onderhoudsconditie van gebouwen meten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de conditie van het verfwerk of de conditie van het dubbel glas. Wij zijn erg benieuwd naar de potentie en mogelijkheden van deze nieuwe type sensor en willen graag dat jij gaat onderzoeken wat dit voor Planon kan betekenen. Als afstudeerder mag je zelf meedenken met de invulling van jouw stage. Lijkt jou dit interessant? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek over een mogelijke opdracht binnen Planon.

The Netherlands Nijmegen Students Less than 3 years

Profile

  • Afstudeerder
  • HBO/WO
  • Interesse en/of studie in bovengenoemde onderwerpen

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je hebt kennis van Microsoft Office, zoals Word, Outlook en Excel
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je hebt een proactieve houding
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig

We offer

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur. Het betreft een stage vanaf september 2021. De stagevergoeding betreft €450,- op basis van een fulltime afstudeerstage.


Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Niki de Haas via

0031 - (0)24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

web