Meewerkstage Multimedia Design & Content Creatie

Wil jij de sterke internationale groeistrategie van Planon mee vormgeven door ons employer brand wereldwijd goed de markt in te zetten? En lijkt het je leuk om onze social mediakanalen verder te professionaliseren? Dan is dit jouw ideale stage! 

 

Als stagiair(e) Multimedia Design & Content Creatie ben je onderdeel van Planon’s Global HR-afdeling. Vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen worden beslissingen genomen voor de werving en selectie voor al onze kantoren wereldwijd. Jouw taak binnen dit team is het creëren- en uitzetten van een breed scala content.

 

Jouw mooie video’s, foto’s en/of grafisch designs gaan ervoor zorgen dat potentiële medewerkers overtuigd worden om te solliciteren bij Planon.

 

Onze stagiair aan het woord:

Sinds 30 september ben ik stagiaire multimedia designer op de afdeling Global Recruitment bij Planon. Ik ben derdejaars Communicatie en Multimedia Design student aan de HAN in Arnhem. Hier volg ik het profiel Content Design. Bij Planon kan ik alle skills die ik de afgelopen 3 jaar heb geleerd op de HAN inbrengen in de praktijk en mijzelf nog verder ontwikkelen. Ik krijg hier écht de ruimte om mijn eigen ideeën, ontwerpen en creativiteit te laten zien en dat is waarom ik stage lopen bij Planon zo leuk vind. Daarnaast zijn de werkzaamheden en opdrachten erg verschillend, zo ben ik nu bijvoorbeeld bezig met animaties maken voor social media, maar mag ik ook een campagne met video gaan maken, ik mag een stand voor op een beurs bedenken en ontwerpen en ook zelf filmen en fotograferen op events. Het team waar ik bij mag meewerken heeft een erg fijne en gezellige sfeer en dat zorgt ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn stage ga. Helaas duurt mijn stageperiode maar tot januari, dus vanaf dan is er een plekje vrij voor een nieuwe stagiair. Zit jij ook vol met creatieve ideeën en wil je dit laten zien in de praktijk? Dan raad ik je zeker aan om stage te komen lopen bij Planon! -Liske Peters

The Netherlands Nijmegen Other

Profile

Planon is een wereldwijde marktleider in softwareoplossingen voor Facility Management en Vastgoed met meer dan 850 medewerkers in 12 landen. Onze softwareoplossingen en – diensten verbinden mensen, gebouwen en assets met elkaar en juist dat maakt dat de meest toonaangevende merken graag met ons samenwerken. Door de enorme wereldwijde groei is er enorm veel vraag naar nieuwe medewerkers. Het werven van nieuwe medewerkers is tegenwoordig vaker een uitdaging dan vanzelfsprekendheid en daarom hebben wij jouw hulp nodig!

 

“Ontdek hoe gaaf het is om de groeistrategie van Planon mee vorm te geven en de juiste collega’s te vinden voor onze wereldwijde organisatie”

 

Planon is op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste en gedreven nieuwe medewerkers. Een sterk employer brand draagt bij in het aantrekken van deze talenten. Denk aan het ontwikkelen, coördineren en uitvoeren van Recruitment campagnes zowel online als offline. Ook het produceren van nieuwe inspirerende content (video’s, blogs, nieuwsitems etc.) op onze onlinekanalen is van essentieel belang. Je werkt samen met het recruitment team bestaande uit 4 collega’s.

 

Wij zijn op zoek naar een meewerk stagiair(e) die het employer brand van Planon nog sterker de markt in kan zetten. Verder heb je interesse voor film, foto en grafisch design en barst je van de goede ideeën.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een HBO of WO-opleiding in de richting van Marketing, Creative Business of CMD.
  • Je bent gedreven, zelfstandig, enthousiast en proactief.
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken. Variatie in je werk en het werken met deadlines is voor jou geen probleem.
  • Je bent communicatief sterk.
  • Je hebt ervaring met het creëren van inspirerende content en je bent bekend met Adobe Creative Cloud (met name: Illustrator, Photoshop, Lightroom, InDesign en After Effects)
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift. 

We offer

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag, mocht de situatie het dan weer toelaten, een borrel in onze eigen bar. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur. 

 

Het betreft een meewerkstage van februari 2022 tot en met juni 2022 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding € 385,- bruto per maand. I.v.m. Covid zal het een combinatie zijn van thuiswerken en werken op ons hoofdkantoor in Nijmegen.

 

Ben jij communicatief sterk, zet je jouw creatieve ideeën graag om in aantrekkelijke content en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Solliciteer dan direct!

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jamilla Veenman via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

web