Meewerkstage Security Management

Als Security Management stagiair ben je onderdeel van ons Information Security Team en werk je nauw samen met andere afdelingen waarbij wij samen zorgdragen voor de security en privacy van ons personeel en de gegevens van onze klanten. Vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen opereren wij wereldwijd naar alle kantoren van Planon. Ben jij die security-stagiaire die wij zoeken en ga jij een uitdaging niet snel uit de weg?  Dan zijn wij opzoek naar jou!

 

Als stagiair(e) Security Management ben je onderdeel van Planon’s Security Team waarbij Planon met 7 enthousiaste collega’s de dagelijkse digitale beveiliging van Planon in stand houden en verbeteren. Tijdens deze stage kom je in aanraking met de ‘softside’ van security waar je samen met de Information Security Officer nieuwe cyber security technieken analyseert, risico analyses opstelt en Business Continuity plannen creëert.

 

The Netherlands Nijmegen Other

Profile

Planon is een leverancier van softwareoplossingen voor Facility- en Real Estate management. Wereldwijd werken er 800 medewerkers verdeeld over 12 landen wereldwijd. Planon moet steeds opnieuw evalueren of zijn software up-to-date is met de huidige wet en regelgeving en zo nodig aanpassen. Daarbij zullen security maatregelen altijd op de proef gesteld worden door mens en machine. Jij zult onze IM afdeling ondersteunen om deze topics in onze internationale organisatie vorm te geven en te verwerken.

 

“Our mission is to make Information Security programmatic, pragmatical and cultural within Planon, to Safeguard our Confidentiality, Integrity and Availability towards our customers and internal organization.”  

 

Je zult als Security Management stagiair(e) aan de slag gaan met verschillende interessante onderwerpen die we binnen Planon hebben liggen op dit gebied. We gaan kijken naar jouw interessegebieden en zoeken daar een passende opdracht bij, waarbij er ook gedacht wordt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Wij zijn op zoek naar een proactieve student die zich graag wil verdiepen in security management. Verder heb je interesse in risk-management en de operationele (beleid) kant van het vak.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Security Management
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken of nee te (kunnen) zeggen
  • Je werkt graag samen en communiceert gemakkelijk
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift

We offer

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van februari 2022 t/m juni 2022 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding € 385,- bruto per maand.

 

Ben jij opzoek naar een boeiende en interessante stageplaats in een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon is.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jamilla Veenman via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

web