Meewerkstage Cloud Engineer

Wil jij een sterke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons Cloud Platform? Dan is dit jouw ideale stage!

 

Als stagiair(e) Cloud ben je onderdeel van Planon’s Cloud DevOps team, wat bestaat uit 12 professionals met een passie voor Cloud oplossingen. Dit team is binnen Planon verantwoordelijk voor ontwikkelen en beheren van het Cloud Platform van onze SaaS klanten.

 

The Netherlands Nijmegen Other Less than 3 years

Profile

Planon is een leverancier van softwareoplossingen voor Smart Building en Real Estate Management. Wereldwijd werken er 800 medewerkers verdeeld over 12 landen en een groeiend partnernetwerk.

 

Een groeiend aantal klanten maakt gebruik van onze SaaS oplossing, waarvoor Cloud het onderliggende platform is. Op dit moment is onze Cloud gebaseerd op Amazon Web Services (AWS). Begin 2022 zullen wij deze oplossing ook gaan aanbieden op Azure. Wij zijn continue bezig ons platform verder te verbeteren. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 

“Ga jij ons helpen ons Cloud Platform verder te verbeteren?”

 

In het Dev deel van ons DevOps team hebben we een aantal onderwerpen, die uitstekend bij een stage zouden kunnen passen, waarbij jij meebouwt aan onze cloud code.

 

Wij zijn op zoek naar een student die in staat is om onder begeleiding van onze developers oplossingen te ontwerpen en implementeren in onze Cloud Orchestration tooling. Deze in Java ontwikkelde tools zijn gedistribueerd van opzet en interacteren onder andere met ons Kubernetes Platform en Cloud infrastructuur en services op AWS en Azure, het is dus belangrijk dat je al JAVA kennis in huis hebt. Je komt hierbij dus in aanraking met alle aspecten van een modern op Kubernetes gebaseerd Cloud platform; van infrastructuur tot de applicaties die erop draaien.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een hbo of wo opleiding in de richting van Informatica of Bedrijfskundige Informatica en zit in het 3e leerjaar;
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief;
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken;
  • Je bent analytisch en communicatief sterk;
  • Je hebt ervaring met Java;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift.

We offer

Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds veranderd. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van februari tot juli 2022 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding €385,- bruto per maand.

 

Heb jij een passie voor cloud  en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon is.

 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jamilla Veenman via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com

web