Meewerk- of afstudeerstage Innovation Lab

Lijkt het jou leuk om tijdens je meewerk- of afstudeerstage aan de slag te gaan met een onderzoek rondom innovatie voor het ‘Planon Innovation lab’? Lees dan snel verder!

 

Als stagiair bij het Planon Innovation Lab, zet je zelfstandig een project op die een innovatieve mogelijkheid verder uitzoekt en uitwerkt. Dat onderzoek kan resulteren in een prototype maar ook in een advies aan Planon. De resulaten van het onderzoek kunnen worden gebruikt voor toekomstige nieuwe Planon producten.

 

Het Innolab biedt op een kleinschalige manier een creatieve, contructieve en prettige werksfeer. Meestal zijn er meerdere van dergelijke stage projecten actief, zodat er een goede interactie met andere studenten kan zijn. Verder is er een open ingang naar alle Planon expertise waar je gebruik van kunt maken. Innovatie werk moet ook spannend en leuk zijn.

The Netherlands Nijmegen Other Less than 3 years

Profile

Met meer dan 35 jaar ervaring is Planon marktleider als wereldwijde leverancier van innovatieve software, beproefde best practices en professionele services die gebouweigenaren, -gebruikers en commerciële serviceproviders ondersteunen. Alle software-oplossingen van Planon dragen bij aan betere gebouw- en werkplekprestaties door het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen en het reduceren van kosten.

 

Binnen het Planon Innovation Lab, experimenteren we met nieuwe technologieën om gebouwen (meer) ‘Smart’ te maken. Een Planon applicatie bevat veel informatie over het gebouw van onze klanten. Denk aan informatie over het gebouw zelf, de ruimtes in een gebouw, de mensen en de gekoppelde installaties. Aan de hand van die informatie worden in Planon diverse processen aangestuurd voor gebouwbeheer, facilitaire zaken, onderhoud, energiegebruik, etc. Die processen kunnen nog efficiënter en uitgebreid worden met behulp van nieuwe technologieën.

 

Om onze kennis te vergroten en onze klanten nog beter te ondersteunen, zoeken wij een afstudeerder die aan de slag gaat met een onderzoek. De invulling van dit onderzoek is nog geheel naar eigen invulling, uiteraard denken we graag met je mee naar een passend en interessant onderwerp over hoe we kunnen innoveren bij Planon. Innovatie staat namelijk centraal binnen ons bedrijf, als stagiair kun jij in jouw onderzoek bijvoorbeeld een nieuw product ontwerpen! Als afstudeerder mag je dus zelf meedenken over de invulling van jouw stage. Lijkt jou dit interessant? Dan nodigen wij jou graag uit voor een gesprek over een mogelijke opdracht binnen Planon. 

 

Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste meewerkstagiaires of afstudeerders die actief en zelfstandig aan de slag kunnen gaan met een onderzoek naar innovatie. Verder heb je interesse in onderwerpen als Internet of Thins (IoT), Artificial Intelligence (AI), Data interpretatie op basis van Machine Learning en andere ‘smart workplace’ onderwerpen.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting van Informatica, met onderwerpen, zoals IoT, AI, machine learning etc.;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office, zoals Word, Outlook en Excel;
 • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je kunt goed en zelfstandig een project uitvoeren.

We offer

 • Een inspirerende internationale leeromgeving;
 • Begin je stage met een Global Induction Course waarin je alles over Planon te weten komt;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen die van meerwaarde zijn op je cv;
 • Uitstekende werksfeer waarbij je écht deel uitmaakt van een team;
 • Veel verantwoordelijkheden die je een voorproefje geven van hoe het is om te werken voor een toonaangevende, internationale marktleider;
 • Stagevergoeding: €385,- (meewerkstage) of €450,- (afstudeerstage) bruto per maand op basis van 40 uur;
 • Fitnessruimte op locatie met personal trainers.

 

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar Het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds verandert.

 

Het betreft een stage vanaf februari 2023 tot eind juni 2023 (5 maanden).

 

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn!

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Sacha van Swam via

+31 24 6413135 or

recruitment@planonsoftware.com