Meewerkstage Multimedia Design & Content Creatie

Wil jij de internationale groei van Planon mee vormgeven door ons brand wereldwijd goed in de markt te zetten? En lijkt het je leuk om de content voor onze socialmediakanalen verder te professionaliseren? Dan is dit jouw ideale stage! 

 

Als stagiair(e) Multimedia Design & Content creatie maak je deel uit van Planon’s Multimedia Design team, dat onder de afdeling Global Communications valt. Binnen het team zul jij je richten op de creatie van een breed scala aan content voor employer branding, marketing en communicatie.

 

Jouw video’s, foto’s en grafische designs zullen bijdragen aan het versterken van Planons positie als wereldmarktleider. Eén ding is zeker, je zult je niet vervelen!

 

Onze stagiaire aan het woord:

Ik heb tijdens mijn stage veel geleerd over design bij een groot bedrijf zoals Planon. Binnen het marketingsteam ben je niet alleen stagiair, maar maak je echt deel uit van een multidisciplinair team. Ik ben niet alleen verantwoordelijk voor het maken van toffe designs maar speel ook een adviserende rol binnen het team. Collega's adviseren op het gebied van de vormgeving is een leuke uitdaging en heeft er voor gezorgd dat mijn eigen vaardigheden ook zijn gegroeid. Kwaliteiten zoals zelfstandigheid, procesmatig werken en oplossinggericht denken zijn kwaliteiten die bij Planon goed ontwikkeld worden. Al met al heb ik een fijne stage binnen Planon en zou ik het iedereen zeker aanraden! - Minh Khoi Ha

The Netherlands Nijmegen Other Less than 3 years

Profile

Planon is de wereldwijd toonaangevende leverancier van software voor slim en duurzaam gebouwbeheer die gebouwen, mensen en processen verbindt. Bij Planon werken meer dan 850 medewerkers in 15 landen voor een keur aan gerenommeerde, vaak wereldwijd actieve klanten in 40 landen. Wij zoeken een enthousiaste meewerkstagiair(e) die initiatief toont en die ervan houdt om creatief bezig te zijn. Je bent bekend met de Adobe programma’s en barst van de goede ideeën.

 

De content die je zult maken is voornamelijk gericht op branding, employer branding en marketing. Tijdens het creëren van content focus jij je op video, animaties, fotografie en grafisch design. Jouw creaties zullen te zien zijn op onze social media kanalen en/of website!

 

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je volgt een hbo- of wo-opleiding in de richting Marketing, Creative Business of CMD.
 • Je bent gedreven, zelfstandig, enthousiast en proactief;
 • Je bent niet bang om je handen uit je mouwen te steken; Variatie in je werk en het werken met deadlines is voor jou geen probleem;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je hebt ervaring met het creëren van inspirerende content en je bent bekend met Adobe Creative Cloud (met name: Illustrator, Photoshop, Lightroom, InDesign en After Effects);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift. 

We offer

 

 • Stage bij een internationaal bedrijf;
 • Voor een fulltime stageplek bieden we een stagevergoeding van €385,- per maand;
 • Er is ruimte om zowel op kantoor als thuis te werken;
 • De mogelijkheid om ervaringen op te doen die van meerwaarde zijn op je CV;
 • Fitnessruimte op locatie met personal trainers;
 • Kantine met veel gezonde en verse voeding;
 • Vrijdagmiddagborrels in onze eigen bar en spectaculaire teamevents!

 

Het betreft een meestage van februari 2023 t/m juni 2023 (5 maanden). Voor een fulltime stageplek is de stagevergoeding €385,- bruto per maand.

 

Ben jij opzoek naar een boeiende en interessante stageplaats in een dynamische omgeving? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon is.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jamilla Veenman via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com