Afstudeer stagiair(e) Data Management

Zit jij in de laatste fase van je opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage op het gebied van data? Wil jij daarbij dat jouw scriptie resultaten praktisch worden toegepast binnen een internationale organisatie? Dan is dit jouw ideale stage!

 

Als afstudeer stagiair(e) Data Management ben je onderdeel van het team Informatie Management op het hoofdkantoor van Planon in Nijmegen. Het team bestaat uit gedreven collega’s in binnen- en buitenland.

The Netherlands Nijmegen Other Less than 3 years

Profile

Wij zijn op zoek naar een student die een passie heeft voor data, data modellen en praktische inzichten kan bieden aan de business. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

 

Tijdens jouw stage ga je aan de slag bij ons Informatie Management team en wordt je intensief begeleid door onze data management specialist. De afdeling zet zich in om de efficiëntie van onze organisatie te waarborgen met geoptimaliseerde processen, verbeterde technologieën, helder datamodel en een systematische aanpak om mensen te helpen de verandering aan te pakken. We ondersteunen het Planon end-to-end proces met het Business Process Framework, door het eigendom van de business te borgen en waarborgen. Onze datastrategie gaat over het overbruggen van het gebruik van data door mensen naar de overkoepelende bedrijfsstrategie - het verbinden van inzicht met werkelijke bedrijfsbehoeften. Dit zorgt ervoor dat het werken met data niet langer alleen interessant, maar winstgevend is.

 

Kortom bij Informatie Management zal je stage erg gevarieerd zijn. Weet jij al hoe jij als afstudeer stagiair(e) waarde kunt toevoegen aan dit team? De opdracht bepaal jij samen met ons. Ga jij deze uitdaging aan?

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

Je bent een echte teamplayer die het vermogen heeft gestelde doelen te behalen doormiddel van samenwerken met je team. Daarnaast ben je zelfstandig en durf je initiatief te nemen. Verder heb/ben jij:

 • Je volgt een studie op HBO/WO niveau in de richting van data science, informatica of bedrijfsinformatietechnologie
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal
 • Je werkt accuraat en zorgt voor kwaliteit;
 • Je vindt het belangrijk een goede service te verlenen en je draagt bij aan een gemeenschappelijk resultaat door een goede afstemming met anderen;
 • Je bent analytisch sterk, kunt risico’s inschatten en de voortgang van projecten bewaken;
 • Je kunt vraag en aanbod van informatie(systemen) in kaart brengen en afstemmen om onze organisatie verder te helpen.

We offer

 • Een inspirerende internationale leeromgeving;
 • Begin je stage met een Global Induction Course waarin je alles over Planon te weten komt;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen die van meerwaarde zijn op je cv;
 • Uitstekende werksfeer waarbij je écht deel uitmaakt van een internationaal team;
 • Veel verantwoordelijkheden die je een voorproefje geven van hoe het is om te werken voor een toonaangevende, internationale marktleider;
 • Stagevergoeding €450 op basis van 40 uur;
 • Fitnessruimte op locatie met personal trainers;
 • Kans op een contract binnen Planon na je stage.

 

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar Het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds verandert. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van februari 2023 tot en met juni 2023 (5 maanden).

 

Ben jij communicatief sterk en ga jij een uitdaging niet uit de weg? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon is.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Steffi Meek via

+31 24 6413135 or

steffi.meek@planonsoftware.com