Meewerk- of afstudeerstage Software Developer

Wil jij aan de slag gaan met jouw afstudeeropdracht op onze Development afdeling in één van de agile teams? Als afstudeerder binnen software development krijg jij de kans om met een interessant (nog zelf te bepalen) onderwerp aan de slag te gaan! Opzoek naar een meewerkstage? Ook dat is mogelijk!

 

“Ontdek stage lopen in een internationale organisatie en zet jouw persoonlijke ontwikkeling op één! ”

 

Als stagiair word je onderdeel van de Product Development afdeling, welke bestaat uit ruim 230 enthousiaste en gedreven collega’s. Tijdens jouw stage word je ondersteund door een ervaren software developer of architect in het team. Je komt te werken bij een wereldmarktleider in een internationale omgeving, maar met een sterk lokaal en sociaal karakter.

 

Onze stagiair aan het woord:

In september 2022 ben ik begonnen aan mijn meewerkstage bij Planon tijdens de opleiding HBO-ICT software development op de HAN. Tijdens deze stage ben ik onderdeel van het team geweest waar wij werken aan features en verbeteringen binnen de bestaande applicatie van Planon en het verhelpen van problemen die klanten hebben. Binnen het team kan ik altijd met vragen terecht en hangt er een goede sfeer. Ik kwam bij Planon terecht met als doel om erachter te komen hoe het is om in een groot internationaal bedrijf te werken en dankzij mijn team en mijn stagebegeleider heb ik mij hier welkom kunnen voelen en heb ik veel geleerd bij Planon. - Samir Azimi

The Netherlands Nijmegen Other Less than 3 years

Profile

Tijdens jouw (afstudeer)stage zal je zelfstandig aan de slag gaan met een onderzoek over een onderwerp binnen Development. Dit onderwerp is nog niet vastgesteld, als student mag jij hier dus zelf een rol in spelen. Uiteraard kan jouw stagebegeleider hierin meedenken, maar hoe leuk is het dat je hier zelf invloed op kunt hebben!

 

“Ontdek hoe gaaf het is om deel uit te maken van het Development team van Planon” 

 

Gedrevenheid en passie voor programmeren vinden wij het belangrijkste. Verder houden we van mensen met humor en een leergierige, ondernemende en “hands-on” mentaliteit. Niet bang om een vraag te stellen, maar ook in staat om eerst even zelf op zoek te gaan naar een antwoord. Dus heb je de ambitie om ook in je (afstudeer)stage het beste uit jezelf te halen, dan is Planon voor jou de perfecte omgeving.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • 3e of 4e jaars-student met een (technische) bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld (technische) informatica of een vergelijkbare opleiding;
 • Interesse in het toepassen van je ‘eigen’ oplossing;
 • Je bent open, transparant en voelt je comfortabel bij het dragen van verantwoordelijkheid;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, in woord en geschrift.

We offer

 • Een inspirerende internationale leeromgeving;
 • Begin je stage met een Global Induction Course waarin je alles over Planon te weten komt;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen die van meerwaarde zijn op je cv;
 • Uitstekende werksfeer waarbij je écht deel uitmaakt van een team;
 • Veel verantwoordelijkheden die je een voorproefje geven van hoe het is om te werken voor een toonaangevende, internationale marktleider;
 • Stagevergoeding van €385,- voor een meewerkstage en €450,- voor een afstudeerstage;
 • Fitnessruimte op locatie met personal trainers;
 • Kans op een contract binnen Planon na je stage.

 

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds verandert. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een stage van februari 2023 tot en met juni 2023 (5 maanden). 

 

Ga jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon is.

 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Steffi Meek via

+31 24 6413135 or

steffi.meek@planonsoftware.com