Afstudeerstage Services

Wil jij de sterke internationale groeistrategie van Planon in apps mee vorm geven door ons te helpen met het in kaart brengen van de adoptie van corporate apps? En lijkt het je leuk om ons te adviseren hoe we dit als organisatie verder kunnen professionaliseren? Dan is dit jouw ideale stage! 

 

Als stagiair(e) Services ben je onderdeel van Planon’s Services EMEA West en help je ons naast het onderzoeken van de adoptie van apps op de zijlijn mee met het implementeren van deze apps bij grote organisaties.

 

‘’Ik heb Planon ervaren als een bedrijf waar vertrouwen in de medewerker voorop staat. Je krijgt hier alle vrijheid en flexibiliteit om jezelf verder te ontwikkelen. De collega’s met wie je samen hard naar een doel toewerkt, zijn betrokken, sociaal, en bovenal heel gezellig!’’ – Eerdere stagiaire Services.

The Netherlands Nijmegen Other Less than 3 years

Profile

Planon is een wereldwijde marktleider in softwareoplossingen voor Facility Management en Vastgoed met meer dan 800 medewerkers in 12 landen. Onze softwareoplossingen en –diensten verbinden mensen, gebouwen en assets met elkaar en juist dat maakt dat de meest toonaangevende merken graag met ons samenwerken.

 

“Ontdek hoe gaaf het is om de groeistrategie van Planon mee vorm te geven en de juiste collega’s te vinden voor onze wereldwijde organisatie”

 

Planon is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en gedreven stagiaire. Jij gaat als afstudeer stagiaire het gebruik en adoptie van corporate apps (zoals die van Planon) voor het afhandelen van services onderzoeken. Apps voor eindgebruikers, om bijvoorbeeld een reservering te doen, een werkplek te zoeken of een melding te maken. Welke uitdagingen heeft een organisatie bij de implementatie of adoptie? Hoe kun je eindgebruikers beter betrekken en zorgen dat de apps optimaal gebruikt worden? En hoe kan Planon organisaties beter helpen bij de adoptie/implementatie van een app? Ga uit op onderzoek bij een aantal organisaties met een groot aantal eindgebruikers (denk aan grote zakelijke dienstverleners of multinationals). Tijdens jouw stage werk je nauw samen met de (Business) consultants en de Manager Services.

 

Je voldoet aan de volgende criteria:

 • Je volgt een HBO of in de richting van FM, Commerciële Economie of Innovatie (mocht je denken dat jouw opleiding ook past staan we daar ook voor open);
 • Je bent gedreven, zelfstandig, enthousiast en proactief;
 • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, in woord en geschrift;
 • Beheersing van basis Engels is een plus.

We offer

 • Een inspirerende internationale leeromgeving;
 • Begin je stage met een Global Induction Course waarin je alles over Planon te weten komt;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen die van meerwaarde zijn op je cv;
 • Uitstekende werksfeer waarbij je écht deel uitmaakt van een team;
 • Veel verantwoordelijkheden die je een voorproefje geven van hoe het is om te werken voor een toonaangevende, internationale marktleider;
 • Stagevergoeding €450,- bruto per maand op basis van 40 uur;
 • Fitnessruimte op locatie met personal trainers;
 • Kans op een contract binnen Planon na je stage.

 

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar Het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds verandert. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur.

 

Het betreft een meewerkstage van september 2022 tot en met februari 2023 (5 maanden) voor 4 of 5 dagen in de week.

 

Ga jij de uitdaging aan? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jamilla Veenman via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com