Meewerkstage Finance

Duik jij graag in financiële systemen? Ben je in staat om procesverbeteringen aan te leveren? Dan zoeken wij jou!


De afdeling Finance op ons hoofdkantoor in Nijmegen, maakt deel uit van het Shared Services Center (SSC) en biedt onze interne klanten ondersteuning op het gebied van Finance in de breedste zin van het woord. De afdeling Finance is verantwoordelijk voor alle Finance – en Accounting activiteiten (Tax, Treasury, Accounting, Reporting, Compliance) van onze vestigingen wereldwijd. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een 3e jaars stagiair(e) om het bestaande team te ondersteunen.


“Ontdek het werken op een Finance afdeling in een internationale organisatie”

 

Onze huidige stagiair aan het woord:
''Als Finance and Control student van de HAN in Nijmegen, mag ik stagelopen op de Finance afdeling op het hoofdkantoor van Planon. In het begin van mijn stage werd ik al snel verwelkomd als een van het team. Er is veel ruimte voor jou bij Planon, de mensen op de afdeling zijn behulpzaam en makkelijk aanspreekbaar. Voor mijn stageperiode ben ik onderdeel geworden van het credit to cash proces, waarbij vooral het leren en begrijpen van de processen die lopen centraal staat. Planon gaf mij de mogelijkheid om mijn stageopdracht te kiezen en dit heb ik met beide handen aangegrepen. Je krijgt veel vrijheid, maar daarbij wordt ook van jou een bepaalde verantwoordelijkheid verwacht. Voor zover ben ik zeer tevreden over de begeleiding en leermomenten die ik krijg.'' - Timo Roelofsen

The Netherlands Nijmegen Other Less than 3 years

Profile

Ben jij iemand die niet terugdeinst voor het uitvoeren van analyses (o.a. door Power BI) op een Financiële Afdeling en duik jij graag in financiële systemen? Ben je in staat om procesverbeteringen aan te leveren? Dan zoeken wij jou! Tijdens deze stage zal je begeleid worden in een breed pallet van taken die je dan ook zelfstandig kunt gaan uitvoeren. Daarnaast zou je kunnen ondersteunen bij periodieke rapportages en bij budgettering. Doel is om te komen tot verbeteringen in onze processen en in het gebruik van onze systemen. Eerdere stagiaires hebben bijvoorbeeld een accounting manaual opgesteld, declaratiebeleid opgesteld en ons debiteurenbeheer geoptimaliseerd en gestandaardiseerd. Echter wij horen graag waar jouw voorkeur ligt binnen Finance & Control, zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden binnen Planon zouden kunnen zijn.


Ben jij een proactieve student die zich snel de materie eigen kan maken? Dan zal jij bij Planon een boeiende stageplek vinden. Wij waarderen eigen initiatief en bieden de kans om de Finance & Control afdeling van een internationale organisatie te leren kennen.


Je voldoet aan de volgende criteria:

 • 3e jaars HBO/WO student in de richting van Finance & Control (Bedrijfseconomie);
 • Kennis van Exact;
 • Gestructureerde en nauwkeurige manier van werken.
  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

We offer

 • Een inspirerende internationale leeromgeving;
 • Begin je stage met een Global Induction Course waarin je alles over Planon te weten komt;
 • De mogelijkheid om ervaring op te doen die van meerwaarde zijn op je cv;
 • Uitstekende werksfeer waarbij je écht deel uitmaakt van een team;
 • Veel verantwoordelijkheden die je een voorproefje geven van hoe het is om te werken voor een toonaangevende, internationale marktleider;
 • Stagevergoeding €385 op basis van 40 uur;
 • Fitnessruimte op locatie met personal trainers.

 

Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en er is elke vrijdagmiddag een borrel in onze eigen bar Het Witte Paard. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds verandert. Als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur en wordt er ruimte geboden om zelfstandig met werkzaamheden aan de slag te gaan.

 

Wij zoeken voor het schooljaar 2022-2023 enthousiaste stagiaires, de stageperiode is flexibel. 

 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?

Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stage lopen bij Planon kan zijn.

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Jamilla Veenman via

+31 24 641 3135 or

recruitment@planonsoftware.com