Stagiair(e) Legal

Wil jij Legal ervaring opdoen bij dé marktleider op het gebied van Real Estate & Facility Management Software en dat in een informele werkomgeving? Planon zoekt jou!De stage ‘Legal’ betreft een zelfstandige ‘meewerk’ stage waarbij je de dagelijkse werkzaamheden van de Planon Legal Department van dichtbij gaat meemaken. Je zult op verschillende manieren betrokken worden bij lopende projecten, zodat je een goed beeld krijgt van de werkzaamheden van een legal counsel in een internationaal opererend softwarebedrijf.De Planon Legal Department is verantwoordelijk voor alle in-house juridische ondersteuning voor de diverse bedrijfsprocessen, voor zowel de Nederlandse als internationale vennootschappen die deel uitmaken van de Planon Groep.Ervaringen van eerdere stagiaire:

“Tijdens mijn stage bij Planon heb ik een beter beeld ontwikkeld van de juridische kant van een bedrijf en alles wat hierbij komt kijken. Ik heb de stage naast leerzaam en interessant ook als erg prettig ervaren vanwege de fijne sfeer die binnen Planon hangt. Gedurende de stage krijg je met verschillende juridische vraagstukken te maken en is er ruimte om je zelfstandig te ontwikkelen. Je wordt veel betrokken in het team en er is ruimte om je persoonlijke interesses verder te ontdekken. Aan iedereen die nieuwsgierig is naar de business kant van het recht zou ik deze stage ontzettend aanraden!” -Emma Hoogestijn

 

Je werkzaamheden zullen mede omvatten het secuur controleren van (draft) overeenkomsten, het zelfstandig verzorgen en bewaken van het ondertekening proces en je ondersteunt de legal counsels in voorkomende werkzaamheden met vragen op allerlei rechtsgebieden. Je zult actief betrokken worden in lopende projecten en je krijgt de mogelijkheid interne en externe meetings bij te wonen. Tevens zit je in één kamer met de legal counsels en leer je op deze manier het dagelijks leven van een bedrijfsjurist goed kennen.

The Netherlands Nijmegen Other Less than 3 years

Profile

Aangezien je gedurende je stage veel te maken krijgt met uiteenlopende werkzaamheden in diverse rechtsgebieden, is het noodzakelijk dat je over een gedegen (brede) juridische kennis beschikt, bij voorkeur op het gebied van verbintenissenrecht en/of intellectueel eigendomsrecht. Tevens is secuur werken van belang en is een goede beheersing van de Engelse taal belangrijk.


Je voldoet aan de volgende criteria:

  • Je volgt een universitaire opleiding richting Rechten;
  • Je bent gedreven, enthousiast en proactief;
  • Niet bang om je handen uit je mouwen te steken;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, in woord en geschrift.

 

De Planon Legal Department heeft doorlopend een stageplek voor een universitair Bachelor (bij voorkeur 3e jaars) of Master rechten student(e). Studenten van de Radboud Universiteit kunnen deze stage gebruiken voor studiepunten.

We offer

De stage betreft wekelijks minimaal 4 werkdagen (liefst 5 dagen) voor een duur van minimaal 3-4 maanden. Het succesvol afronden van jouw studie heeft de hoogste prioriteit en hierom kun je met betrekking tot tentamens in overleg (tijdelijk) minder uren draaien of zelfs geheel ‘vrij' krijgen. Voor of na de tentamentijd haal je de desbetreffende uren in overleg weer in. Een marktconforme stagevergoeding is van toepassing. De Planon Legal Department is gevestigd in het hoofdkantoor in Nijmegen en is eenvoudig per openbaar vervoer bereikbaar.Planon is een bedrijf waarbij stagiaires de mogelijkheid krijgen om aan hun eigen ontwikkeling te werken. Je zult zorgdragen voor je eigen werkzaamheden en deze ook grotendeels zelfstandig uit mogen voeren. Er heerst binnen Planon een informele werkcultuur en als stagiair(e) ben je onderdeel van deze Planon cultuur. Ontdek het werken in een internationale organisatie die steeds verandert.

 

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan?
Solliciteer direct en ontdek hoe leuk stagelopen bij Planon kan zijn.

 

Apply for this job! Response within 10 working days.

Questions about this job?

Contact Sacha van Swam via

+31 24 6413135 or

recruitment@planonsoftware.com